Beurs Eigen Huis 7 t/m 9 oktober Jaarbeurs Utrecht

Beurs Eigen Huis - Jaarbeurs Utrecht - 7 t/m 9 oktober 2016

Bouw of verbouwplannen?

Van 7 t/m 9 oktober 2016 ben je van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht voor de najaarseditie van Beurs Eigen Huis. De grootste beurs van Nederland voor iedereen met bouw- en verbouwplannen.

Realiseer je droomhuis

Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren. Van architecten aan de tekentafel, informatie over bouwvergunningen en exclusieve veranda's tot de nieuwste keukentrends, design verlichting, interieurinspiratie en tuinadvies op maat! The place to be dus!

Droomhuis, droomkeuken, droomtafel, droomtuin, ...

5 pleinen boordevol inspiratie en experts! De architect die bij je past vindt je op het Architecten plein. Bij het Bouw- en verbouw gedeelte presenteren aannemers en leveranciers van o.a. dakkappelen, vloeren, trappen en zonwering zich. Is de keuken het middelpunt van je droomhuis? De nieuwste trends op sanitair-gebied zien? Kom dan naar het Keuken & Badkamer plein.

Ontmoet hoveniers en tuinarchitecten bij Tuinen. Ook vind je hier exclusieve aanbieders van serres, buitenkeukens, zwembaden, tuinhuizen en buitenhaarden. En ben je op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je droomhuis? Loop dan binnen in het Droomhuis Interieur Paviljoen. Kom langs en mis niets!