Nibo Stone Natuursteen

Afgelopen zomer bleek de Open Dag een groot succes! Mensen uit het hele land en uit het grensgebied Duitsland bezochten de showroom van Nibo Stone in Venlo om objectief geïnformeerd te worden over de aanschaf, de plaatsing en het onderhoud van een natuursteen vloer of terras.

Op 1, 2 en 3 november organiseert het bedrijf opnieuw Open Dagen. Bezoekers van de showroom aan Venlo zullen worden rondgeleid langs de productieprocessen in de marmerzagerij en kunnen een kijkje achter de schermen nemen in de werkplaats.

Demonstraties
Ook zal er een demonstratie Natuursteen vloer leggen met vloerverwarming worden gegeven. De demonstratie zal worden gegeven door JK Vloerverwarming die zal demonstreren hoe je eenvoudig in een bestaande dekvloer verwarming kunt aanbrengen met hun speciaal ontworpen en gepatenteerde slijpmachine. Een extra opbouwlaag van 5 tot 6 cm, of het verwijderen van de bestaande dekvloer wordt daarmee overbodig. Een ervaren natuursteenzetter zal daarna demonstreren hoe een natuurstenen vloer wordt gelegd.

Uiteraard zullen er diverse vakkundige verkoopadviseurs aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Meer weten over Nibo Stone bezoek hier de website of lees hier meer over de Open Dagen