3 Tips om je muren te personaliseren

blog - drie tips om je woonruimtes te personaliseren

Ben je zat van je kale saaie muren? Door je muren te personaliseren geef je een origineel tintje mee aan je woonruimtes en creëer je een warme sfeer. Het personaliseren van je woonruimtes kan natuurlijk op vele verschillende manieren. Hieronder geven we een aantal tips waarmee je eenvoudig je woonruimtes kan personaliseren.

Eigen muurteksten
Leuk om de naam van je kind of een slaapliedje op de muur te plakken in je kinderkamer. Huisregels voor in de woonkamer, inspirerende teksten, een eigen spreuk op de muur of misschien wel je favoriete gerecht in de keuken. Maar ook voor de naam van je hond op het hondenhok te plakken zijn muurstickers ideaal. Tegenwoordig kun je heel eenvoudig je eigen muursticker tekst maken. Zo heb je de keuze uit een eigen formaat, kleur en lettertype en ben je altijd verzekerd van originele muurdecoratie. Een leuke aanvulling hierop zijn hartjes of stippen. De hartjes en stippen muurstickers zijn erg populair in de moderne interieurs. Muurstickers zijn voordelig en eenvoudig in gebruik. Zo kun je al snel binnen 10 minuten je kamer compleet personaliseren.

blog - drie tips om je woonruimtes te personaliseren

Raamfolie
Ook raamfolie wordt tegenwoordig steeds populairder. Raamfolie kan erg leuk zijn om je huisnummer en naam in te verwerken. Naast je voordeur kan je raamfolie natuurlijk gewoon gebruiken voor de ramen in je woon of slaapkamer.

Fotobehang
Wil je toch liever een gehele muur voorzien van eigen gemaakte foto's? Dat kan met fotobehang. Let er wel op dat je je fotobehang in meerdere stroken dient aan te brengen. Voor het aanbrengen van fotobehang is het belangrijk dat je even de tijd neemt.