Steenvlinder

Als je zelf jouw ideale woning zou ontwerpen en inrichten, hoe zou die er dan uitzien? Vast niet precies zoals het huis waar je nu in woont. Misschien wil je een grotere keuken, of juist helemaal geen keuken omdat je nooit kookt. Misschien wil je meer ruimte om te sporten, te slapen. Of misschien heb je het snel koud en wil je thuis tóch comfortabel in je ondergoed kunnen rondlopen. Hoe zit het bij jou?

Elke droomwoning is anders

Als je er helemaal zelf voor zou mogen kiezen hoe je woning eruitziet, ontstaat vanzelf jouw droomwoning. Mensen denken vaak dat een droomwoning groot moet zijn, een villa met heel veel groen en het liefst aan het water met een eigen boot. Maar misschien staat jouw droomwoning wel midden in het stadscentrum, in een voormalige garage. Of is het de oude school waar je goede herinneringen aan hebt uit je jeugd. Misschien is jouw ideale plek om te wonen wel naast je beste vrienden of familie, zodat je elkaar altijd in de buurt hebt. 

Zelf kiezen

Als jij het voor het zeggen hebt, dan heb je maximale vrijheid. Gek eigenlijk, dat de plek waar we wonen, de kern van ons bestaan, vaak van tevoren al grotendeels door anderen wordt ingevuld. Daarom vinden wij dat dat je dat vanaf nu zelf mag doen. Steenvlinder is aanbieder van kluswoningen en kavels in alle soorten en maten. Groot én klein. Voor elk budget. We bieden een lege doos die je zelf mag vullen, en natuurlijk helpen we je op weg! Door zelf te kiezen, ontstaat er diversiteit. Grappig is dat we tegelijkertijd toch een beetje bij elkaar willen horen. Zodat we niemand tot last zijn. Met een kavelpaspoort lossen we dit op. Hierin staan enkele regels over hoe hoog of hoe breed jouw woning gebouwd mag worden, of over welk materiaal je moet gebruiken voor de gevel. Soms gelden er bijvoorbeeld ook regels over waar je je auto mag parkeren. Steenvlinder regelt verder ook allerlei dingen met de gemeente en zorgt dat jouw kavel of kluswoning kabels en leidingen heeft. We houden het vooral simpel, zodat jij het allerleukste deel kan doen: jouw eigen woning maken.

Nieuwe locaties

Steenvlinder verkoopt nieuwbouwkavels en kluswoningen verspreid over locaties in Nederland. Op de beurs presenteren we 7 nieuwe locaties. Ook kan je direct een optie nemen op een kavel of kluswoning, we reserveren de plek dan voor je! 

De nieuwe locaties liggen in Leiden, Nieuwerbrug, Boskoop, Vlaardingen, Dordrecht en Rijswijk. Ben je geïnteresseerd, kom dan langs voor meer informatie! Of kijk op onze website.