Help mijn huis inrichten

Help mijn huis inrichten Help mijn huis inrichten
Help mijn huis inrichten Help mijn huis inrichten Help mijn huis inrichten
Help mijn huis inrichten

Kooikerlaan 4
2631 SZ Nootdorp
info@helpmijnhuisinrichten.nl
Tel: 06-50941727
www.helpmijnhuisinrichten.nl
Deelnemer Beurs Eigen Huis
DH04
Stel je vraag


‘Ieder huis is geschikt voor interieuradvies; hoe klein of groot dan ook’.


Ben je ook niet tevreden over de inrichting van je woonkamer of sta je voor de uitdaging een nieuw huis in te richten? Twijfel niet en besteed een relatief klein percentage van je budget aan een professioneel uitgewerkt interieurplan. Het is mooi te ervaren dat een steeds grotere groep mensen mij benadert en middels een interieurontwerp, hun huis inrichten.


‘Ik geef je persoonlijk, verhelderend en inspirerend interieuradvies. Met mijn fotorealistische ontwerpen krijg je een uitstekend beeld van de nieuwe inrichting en met 3D video kun je er zelfs als het ware door heen lopen. Het ontwerp wordt een werkelijke beleving. De perfecte start naar realisatie van je nieuwe huis of restyling van je woning. Bekijk de website en ontdek alle mogelijkheden’.


‘Ik sta voor een eerlijk en onafhankelijk advies. Laten we samen je wensen en ideeën bespreken’.