Alexander Gathier Architectuurstudio

Ons bureau ontstond bij het begin van het particulier opdrachtgeverschap. Wij hebben ruime ervaring in het aanbieden van een persoonlijk architectonisch ontwerp dat past bij úw stijl & lifestyle.

Bij voorkeur kiezen wij voor een uniek ontwerp passend bij uw budget. Misschien kiest u voor uw droomhuis liever voor een standaard bouwplan of een afgeleide daarvan.  In alle gevallen zijn úw woonwensen óns uitgangspunt.  We beantwoorden uw vragen, wijzen u op de kansen van uw kavel en benoemen de mogelijkheden op basis van uw programma van eisen (wensen).  Ons bouwadvies dient ter aanvulling van uw ideeën als zelfbouwer, of we staan u ten dienste met méér sturing tijdens een gezamenlijk ontwerpproces: Samen brainstormen …over ideeën waar u zelf niet aan dacht.

We zijn geregistreerd bouwkundig architect:  Designer, stylist (exterieur, interieur en overgang tussen huis en tuin), we bespreken, tekenen, schrijven het bestek of technische omschrijving, vragen de omgevingsvergunning aan, doen de aanbesteding bij aannemers, de onderhandeling en gunning, bewaken het budget en de planning, doen de bouwbege-leiding en de bouwinspectie … of een deel daarvan.  U beslist dat als klant.

In deze tijd bouwen we natuurlijk duurzaam en goed geïsoleerd:  Traditioneel, hout-skeletbouw, betonsysteem, alternatieve bouwsystemen, laag energetisch, passief-huis of gewoon voldoende volgens Bouwbesluit 2012.  Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak met ons;  U heeft bij ons gedurende het gehele proces altijd één contactpersoon.

Alexander Gathier Architectuurstudio
Rigtersbleek - Zandvoort 10 (ruimte 1.37)
7521 BE Enschede