Alle vrijheid voor creativiteit


Als je van koken houdt, wil je natuurlijk dat je keuken perfect is afgestemd op jouw manier van leven. Wie van plan is een nieuwe keuken aan te schaffen, doet er dan ook goed aan om eerst in kaart te brengen wat voor soort apparaten daar het beste in passen. Met de juiste inbouwapparaten en handige accessoires kook je zoals jij dat wilt: in alle vrijheid.

Beurs Eigen Huis keuken inspiratie NEFF

Vrij uitzicht

Een kookplaat met geïntegreerde afzuiging van NEFF brengt ontzettend veel vrijheid met zich mee. Of je nu je favoriete gerechten bereidt of gasten entertaint, je hebt altijd genoeg ruimte boven je kookplaat en een volledige doorkijk naar andere ruimtes in je huis. Stoom en etensgeuren worden bovendien direct en geruisloos weggezogen.

Beurs Eigen Huis keuken inspiratie NEFF

Perfecte harmonie

Ook compacte inbouwapparaten, die in een nis van 45 cm hoog geplaatst kunnen worden, bieden veel extra mogelijkheden. De compacte bakovens zijn verkrijgbaar met stoom- of magnetronfunctie en heel geschikt om er creatieve inbouwoplossingen mee te realiseren.

Door deze compacte apparaten met een warmhoudlade of vacumeerlade eronder in te bouwen, kun je ze perfect naast een apparaat van 60 cm plaatsen en zo een symmetrisch geheel creëren.

Beurs Eigen Huis keuken inspiratie NEFF

Meer bewegingsruimte in je keuken

Plaats je de oven op armhoogte of in een wandkast op ooghoogte, dan kun je er niet alleen makkelijker bij, het is ook nog eens een stuk veiliger. Met Slide&Hide® kun je in één vloeiende beweging de ovendeur openen en gloeiend hete gerechten uit de oven halen.

De ovendeur verdwijnt namelijk direct onder de oven, wat ook nog eens extra veel bewegingsruimte oplevert in je keuken. Zo kun je heel gemakkelijk tussen oven en werkblad manoeuvreren terwijl je staat te kokkerellen.

Beurs Eigen Huis keuken inspiratie NEFF

‘Coole’ accessoires

Heb je ook een hekel aan rollende flessen in je koelkast? Met het BottleFlex flessenrooster stapel je eenvoudig je flessen op elkaar en zorg je dat ze ook daadwerkelijk blijven liggen. Er is zelfs ruimte voor het plaatsen van potten. Voor een perfecte presentatie van jouw kookcreaties gebruik je de GourmetTray; een bamboe dienblad met ruimte voor vier glazen schaaltjes waarin je gerechten kunt serveren, bewaren in de koelkast of waarin je restjes kunt opwarmen. De GourmetTray schuif je eenvoudig in de koelkast en kan ook gewoon in de vaatwasser.

 

Laat je ook inspireren

Wil je meer weten over hoe je de keuken handig en ergonomisch kunt indelen? Dan is een bezoek aan inspiratiehuis 20|20 een goed idee.