Architect2GO

Architect2GO Architect2GO
Architect2GO Architect2GO Architect2GO
Architect2GO

Gasthuisplaats 1
2611 BN Delft
info@architect2GO.nl
Tel: 0646235450
www.architect2go.nl
Stel je vraag

Architect2GO

Het (ver-)bouwen van uw eigen huis is leuk én spannend! Voor ons is iedere opdracht uniek en hebben wij een eervolle taak om u te helpen uw droomhuis te realiseren.

Architect2GO is een enthousiast full-service bureau. Wij begeleiden u graag van initiatief tot verhuizing, van kavelkeuze tot oplevering. Onze ontwerpen zijn hedendaags, passend in de omgeving, met oog voor detail (esthetisch en technisch), innovatief maar niet experimenteel, comfortabel en mooi. Ruimtelijkheid, plaats en daglicht bepalen in grote mate de beleving en functionaliteit van uw woning.


Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch, duurzaam en kostenbewust zijn.

Architect2GO maakt een ontwerp dat past bij de bewoners. U staat centraal in het ontwerpproces. Een goede klik is van wezenlijk belang in dit intensieve, maar leuk proces. Daarbij staan wij graag voor u klaar en zijn goed bereikbaar. U bent welkom op ons kantoor, maar wij komen ook graag bij u langs. Indien nodig, ook ’s avonds.


Wilt u een kant en klaar ontwerp waarmee u direct naar een aannemer kunt? Ook dat is mogelijk. Hiervoor hebben wij ons label YourHome2GO ontwikkeld.