ArchitectuurGuide: dé gids naar uw droomhuis

Bouwen in particulier opdrachtgeverschap wordt steeds populairder. In veel gevallen is het voordeliger dan het kopen van een bestaande woning en daarnaast biedt het kopers de mogelijkheid om eigen woonwensen maximaal te realiseren. Vele mensen dromen dan ook al jaren van het bouwen van een eigen huis. Stel jezelf dit voor: eindelijk heb je dat mooiste stuk grond gevonden waarmee je al je dromen zou kunnen gaan verwezenlijken. Maar dan moet er gebouwd worden.

Hoe pak je dit nu aan en welke architecten richten zich op de particuliere bouwmarkt en zijn bovendien goed thuis in de ingewikkelde regelgeving die hierbij komt kijken? Om particuliere opdrachtgevers te koppelen aan architecten die verstand hebben van deze materie is de ArchitectuurGuide samengesteld, een initiatief in samenwerking met diverse gemeentes.

ArchitectuurGuide

In dit boek (met bijbehorende website) presenteren architecten woningontwerpen die goed bij de deelnemende bouwlocaties passen. Daarnaast wordt er geïnformeerd over ins en outs die bij bouwen inparticulier opdrachtgeverschap komen kijken.

De boeken zijn bij alle deelnemende bouwlocaties gratis verkrijgbaar voor particulieren die geïnteresseerd zijn in zelfbouw en worden verspreid op kavel- en woonbeurzen.

Bezoek de website of bestel één van de boeken van de ArchitectuurGuide als u interesse heeft om uw eigen huis te laten bouwen en méér wil dan een standaardwoning.

De ArchitectuurGuide

ArchitectuurGuide

info@architectuurguide.nl
T: 020-4031157