BAAS Architecten

BAAS Architecten BAAS Architecten
BAAS Architecten BAAS Architecten BAAS Architecten
BAAS Architecten

NS Plein 16
5014 DA Tilburg
info@baasarchitecten.nl
Tel: 06-51931548
www.baasarchitecten.nl
Deelnemer Beurs Eigen Huis
B1.27
Stel je vraag

BAAS architecten

 

Ieder project is uniek en vraagt om een aanpak op maat. Door samen met u, uw woonambities te onderzoeken, creëert  ons architectenteam een plek die u echt raakt. De architectuurstijl kenmerkt zich als modern en eigentijds, waarbij alledaagse ervaringen en relaties tot de omgeving worden geaccentueerd.  

 

BAAS architecten bouwt op een samenspel van creativiteit, duurzaamheid en bouwtechnische kennis. Onze persoonlijk aanpak wordt door opdrachtgevers zeer gewaardeerd en heeft ervoor gezorgd dat BAAS architecten zich positief heeft weten te vestigen in de particuliere woningmarkt, met kennis van nul-op-de-meterwoningen in combinatie met moderne architectuur.

 

Als geen ander weten wij dat het realiseren van een nieuwbouwwoning meer omvat dan alleen een ontwerp. Wij ondersteunen u van creatie tot realisatie, van het ontwerpproces tot en met begeleiding op de bouwplaats. Om tot een optimaal resultaat te komen, werken wij veelal in bouwteamverband. Dit betekent dat alle partijen al in een vroeg stadium betrokken zijn zodat de financiële haalbaarheid wordt getoetst en de kwaliteit van uw project gewaarborgd wordt. BAAS architecten heeft vanaf het begin ingezet op duurzame relaties en samenwerking binnen de bouwketen, omdat wij geloven dat je architectuur samen maakt.

 

Wij bouwen niet alleen met respect met voor uw woonwensen, maar ook voor uw omgeving. Naast traditioneel bouwen zijn wij gespecialiseerd in innovatieve bouwmethoden als staalframebouw, een bouwmethodiek die uitermate geschikt is voor het realiseren van uw energie neutrale woonwensen met een korte bouwtijd.

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen creëren? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor nadere kennismaking of neem een kijkje op onze webpagina.