BBAN Groep

De BBAN zet haar kennis en expertise in om de klant te begeleiden tijdens het bouwontwerp en bouwproces. Door korte lijnen, één aanspreekpunt en een professionele aanpak wordt er uitermate efficiënt gewerkt en worden kosten bespaard.

In eigen beheer een huis laten bouwen is minder ingewikkeld en kostbaar dan vaak wordt gedacht. Zelfbouwers kunnen zich een hoop zorgen en kosten besparen door met de BBAN een eenvoudig stappenplan te doorlopen waarbij hoofdonderdelen als Bouwaanvraag, Bestek/Technische omschrijving, Aannemerselectie en Nazorg aan de orde komen. Als eerste stap wordt er door de bouwbegeleider/adviseurs van de BBAN een programma van eisen opgesteld waarbij functionele en ruimtelijke eisen, materiaalgebruik, vormgeving en technische eisen aan de orde komen. Daarna wordt bij het omgevingsloket van de gemeente een bouwaanvraag ingediend.

Vervolgens wordt er een bestek opgesteld, een van de belangrijkste onderdelen in het hele ontwikkel- en bouwproces waardoor er niets aan interpretatie overgelaten kan worden. Het vormt de basis van een aanbestedingsronde onder aannemers. Aan de hand van het bestek, de tekeningen, constructieberekeningen en de nodige bouwdetails worden er door de BBAN diverse hoofd- en/of nevenaannemers benaderd om een gespecificeerde prijs te offreren. Na gedegen beoordeling wordt er in goed overleg met de opdrachtgever een aannemer geselecteerd die het bouwwerk gaat realiseren. De bouwwerkzaamheden worden door de BBAN gecontroleerd door onze bouwbegeleiders in heel Nederland. Budgetbewaking tijdens het ontwerpproces garandeert dat er niet meer wordt besteed dan er voor het realiseren van de woning is gereserveerd.

BBAN Groep
Postbus 820
3800 AV Amersfoort (2x) - Ede - Hattem - Hoeven - Marknesse - Meijel - Nijkerk - Oost-souburg - Waddinxveen
Standnummer: B1.10
Beurs Eigen Huis BBAN bouw begeleiding advies droomhuis
Beurs Eigen Huis BBAN Groep
Beurs Eigen Huis BBAN bouw begeleiding advies droomhuis
Beurs Eigen Huis BBAN bouw begeleiding advies droomhuis