B.E.C. Bouwadvies maakt uw droom

Er komt enorm veel kijken bij het bouwen en verbouwen van uw droomhuis. Begrotingen, tekeningen, vergunningen, het kiezen van de juiste uitvoerder, kwaliteitskeuringen en alleen al het begeleiden van het hele proces tot aan de oplevering vragen niet alleen veel van u tijd maar ook een hoop regelwerk. Daarnaast vallen bouw- en verbouwprojecten gemiddeld 25% duurder uit dan gepland.

Met B.E.C. Bouwadvies weet je zeker dat je droom wordt gerealiseerd!

B.E.C. Bouwadvies

Waarom B.E.C. Bouwadvies

B.E.C. Bouwadvies onderscheidt zich door een grote persoonlijke betrokkenheid. Het is hun passie om jullie plannen zo goed mogelijk te realiseren, tegen de laagst mogelijke kosten. Of het nu gaat om alleen het beoordelen van uw plannen op haalbaarheid, het kiezen van de juiste architect of de daadwerkelijke bouw en oplevering. Voor de volgende diensten kan je terecht:

Troubleshooter/Probleemoplosser

Kosten besparend bouwadvies

Bouwbegeleiding

Opleverings ondersteuning

Bouw Expertise

Bouw Controle

Bouwtekeningen en details

B.E.C. Bouwadvies

Wie is B.E.C. Bouwadvies

Rene Volmer, oprichter van B.E.C. Bouwadvies is bouwkundige met 25 jaar ervaring, zowel op de werkvloer als aan de directietafel. Rene is thuis in alle bouwdisciplines en gevormd door talloze, uiteenlopende projecten. Zo ontwikkelde hij zijn kennis, visie en vermogen om bouwprocessen naar zijn hand te zetten.