Ruim 450 m² showroom, met aangrenzend een groot magazijn, waardoor de meubels ook direct meegenomen kunnen worden. Van heinde en verre weten de klanten 4udesigned te vinden, het heeft dan ook de grootste collectie betaalbare designmeubelen en design verlichting van de Benelux!

De eigenaars Dennis Kortz ( interieuradviseur) en zijn vrouw Corine Boon ( voormalig presentatrice van onder meer het tv-programma Eigen Huis en Tuin) verkopen sinds 5 jaar een eigenzinnige en persoonlijke interieurcollectie.
Begonnen met 1 stoeltje in de schuur en een kleine website is het bedrijf uitgegroeid naar een toonaangevende
website, uiteraard mét showroom! Daar ontvangt het team van 4udesigned zes dagen in de week haar klanten. ”Een website is een prima manier om je te oriënteren, maar zelf hechten we ook veel waarde aan de mogelijkheid voor klanten om de meubels of verlichting zélf te kunnen bewonderen! Proeven, voelen, ruiken noemen we dat hier. Soms wil je een product even kunnen zien, de kwaliteit in het echt bekijken en op een stoel moet je gewoon kunnen zitten voordat je hem koopt! Ondanks het feit dat we website prijzen hanteren, geven we dus de service van een fysieke winkel”. Ondertussen is 4udesigned.nl hierdoor een begrip in de hele Benelux!
Gratis bezorgd in Nederland en België!

Openingstijden showroom:
maandag t/m zaterdag 10.00 uur – 17.00 uur
Telefoon: 075-6210015
Website: 4udesigned.nl
Esdoornlaan 40, Wormerveer