Beurs Eigen Huis Beurs Eigen Huis Beurs Eigen Huis

Kom naar Beurs Eigen Huis met korting!

Ben jij de gelukkige eigenaar van een bouwkavel, heb je een nieuwe woning gekocht of ga je verbouwen? Kom dan naar Beurs Eigen Huis en krijg antwoord op al je vragen. Hoe te beginnen, wat zijn trends en mogelijkheden, vragen over financiering, duurzaam bouwen en vergunningen, etc. Van 9 t/m 11 maart ben je van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht. Bestel binnenkort je tickets en profiteer van de voorverkoopkorting.

Creëer je eigen droomhuis

Beurs Eigen Huis is de grootste woon- en inspiratiebeurs in haar soort en is één grote ontdekkingstocht voor iedereen met bouw-, verbouw en verhuisplannen. Er is van alles te doen; van het luisteren naar sprekers, het opdoen van inspiratie, het bekijken van de laatste trends, tot het je laten adviseren door een architect. De beurs geeft jou een kijkje in de keukens, woonstijlen en tuintrends van de professionals.


Of je nu middenin een verbouwing zit, voor het eerst gaat verhuizen, of aan het begin staat van het bouwen van je droomhuis, met zulke grootse plannen in het vooruitzicht is het fijn om alles terug te vinden op één plek. De beurs is er voor iedereen die dolgraag zijn of haar droomhuis wil creëren.

Bezoekers aan het woord

"Om ons droomhuis te kunnen realiseren is het ideaal om Beurs Eigen Huis te bezoeken. Diverse aanbieders onder één dak. Met ons nieuwe huis komt het helemaal goed!"


"Complimenten! Zeer geslaagde beurs met mooie stands, veel info en veel te zien!"


"Veel noviteiten en must-haves voor onze nieuwe woning."


"Super veel inspiratie opgedaan, we kunnen nu verder met onze woonkamer en keuken!"

bezoekers aan het woord
Logo Vereniging Eigen Huis
Logo Landelijk Wonen
Logo ijdloos Wonen
Logo Uw Woonidee
Logo The Art of Living
Logo Bouwkavelsonline
Logo Droom Home
Logo Second Home Beurs
Logo Passief Bouwen