Beveiligingsplan op maat

Beveiligingssystemen dienen om inbrekers te detecteren, maar zijn vaak lastig in gebruik. Waar moet je op letten bij de aanschaf en installatie van een beveiligingssysteem? En wat is er allemaal mogelijk? 

Gebruiksvriendelijk

Naast het gebruiksvriendelijk zijn, moet een systeem goed geïntegreerd zijn in je dagelijks leven. Er zijn handige systemen die via een app eenvoudig te bedienen zijn. Naast beveiliging tegen inbraak kan je een systeem uitbreiden met extra componenten zoals bijvoorbeeld bewakingscamera’s, buitendetectie, rook- en branddetectoren en toegangscontrole. Door je alarmsysteem te koppelen met andere installaties ontstaat een veiligere woonomgeving. De zorg voor een eventuele alarmmelding kan uit handen genomen worden door een gespecialiseerd bewakingsbedrijf. Hierdoor ben je verzekerd van een snelle en professionele alarmopvolging.

Camerabewaking

De laatste jaren worden veel inbraakinstallaties gecombineerd met een camerabewakingssysteem. De toevoeging van camera’s zorgt ervoor dat er bij onraad snel gereageerd kan worden. Omdat elke situatie anders is zijn er veel keuzemogelijkheden. Kies je voor IP-camera’s dan beschik je over de mogelijkheid om vanaf elke plek ter wereld met internet de camera’s te beheren. Ook in de keuze van de kleur voor camera’s is veel mogelijk zodat deze zo onopvallende mogelijk gemonteerd kunnen worden in een kleur passend bij je woning.

Huisdieren? Geen probleem!

Besluit je een beveiligingsinstallatie in een bestaande woning in te bouwen? Zorg ervoor dat de aanleg nauwelijks zichtbaar is. Het kan ook zijn dat je beveiligingsbehoefte verandert door bijvoorbeeld een verbouwing of uitbreiding van de woning. In dat geval moet het systeem eenvoudig aan te passen zijn en meegroeien met de veranderingen in je leven. En heb je huisdieren? Geen probleem, ook daar is een oplossing voor.

Kwaliteit

Wanneer je besloten hebt een nieuw huis te bouwen dan is het slim de aanleg van de beveiligingsinstallatie al in het beginstadium van het ontwerp mee te nemen. Zorg voor een KIWA gecertificeerd Borg technisch beveiligingsbedrijf. Door deze certificering kan je er zeker van zijn dat de kwaliteit van de beveiligingssystemen tot het hoogste niveau behoren.

 

BLOG inspiratie advies beveiliging droomhuis Beurs Eigen Huis
BLOG inspiratie advies beveiliging droomhuis Beurs Eigen Huis