Beurs Eigen Huis Beurs Eigen Huis Beurs Eigen Huis
Beurs Eigen Huis bouwen

Bestel binnenkort je tickets

Huis bouwen

Zelf een huis bouwen... wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Je moet zoveel keuzes maken. Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt je bij het maken van deze keuzes.

Kavels, architecten, bouwadviseurs, etc.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Laat je daarom goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening.

Trends en experts

Ook helpt een bezoek aan de beurs je bij het maken van de juiste keuze voor bouwmaterialen en isolatiemogelijkheden. Maar ook voor je vloer, keuken en badkamer zijn de laatste trends te zien op Beurs Eigen Huis. Naast de ruim 200 stands waar je advies op maat in kan winnen, zijn er ook de hele dag door interessante lezingen op het sprekerspodium te volgen.

Met korting naar de beurs

Neem een bezoek aan Beurs Eigen Huis mee in je voorbereidingen en kom niet voor verrassingen te staan. Bestel binnenkort je tickets en profiteer van de voorverkoopkorting.