BOUWPLANNEN?

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

Huis bouwen

Zelf een huis bouwen... wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Je moet zoveel keuzes maken. Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt je bij het maken van deze keuzes.

 

Architecten, bouwadviseurs, etc.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Laat je daarom goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening.

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

Groen bouwen of verbouwen

Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je ‘groene’ droomhuis aanwezig.. Je komt alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, een goed klimaatsysteem, je woning op een duurzame en milieuvriendelijk manier verwarmen en koelen kan door een warmtepomp en voor goed isolatie- advies ben je bij Beurs Eigen Huis ook op het juiste adres.

 

Duurzaam & Energiezuinig

Ook op de twee sprekerspodia is er volop aandacht voor Duurzaam & Energiezuinig. Stichting Passief Bouwen geeft dagelijks een interessante presentatie over comfortabel en energiezuinig bouwen. Bouwkundig specialisten van Vereniging Eigen Huis vertellen meer over ‘Wonen in een superenergiezuinig huis’ en de Financieel specialisten geven advies over het ‘Financieren van Energiebesparing’.

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

Trends en experts

Ook helpt een bezoek aan de beurs je bij het maken van de juiste keuze voor bouwmaterialen. Maar ook voor je vloer, keuken en badkamer zijn de laatste trends te zien op Beurs Eigen Huis. Naast de ruim 200 stands waar je advies op maat in kan winnen, zijn er ook de hele dag door interessante lezingen op het sprekerspodium te volgen waar de laatste trends toegelicht worden.

 

Met korting naar de beurs

Neem een bezoek aan Beurs Eigen Huis mee in je voorbereidingen en kom niet voor verrassingen te staan. Bestel online je tickets met korting!

Bestel tickets