Brink Climate Systems

Brink Climate Systems Brink Climate Systems
Brink Climate Systems Brink Climate Systems Brink Climate Systems
Brink Climate Systems

Wethouder Wassebaliestraat 8
7951 SN Staphorst 
info@brinkclimatesystems.nl
Tel: +31 (0) 522 46 99 44
www.brinkclimatesystems.nl/nl-nl/international/home
Deelnemer Beurs Eigen Huis
B1.40
Stel je vraag

Brink Climate Systems, expert in ventilatie, verwarming, koeling en warmwaterbereiding
Brink Climate Systems is een Nederlandse fabrikant en leverancier van klimaatoplossingen voor het binnenklimaat van woningen en kleine utiliteitsgebouwen. Wij streven er naar om comfort en gezondheid in uw woning te creëren. Met onze oplossingen op het gebied van ventilatie, verwarming, koeling en warmwaterbereiding bereiken wij dit voor u. Zodat u zorgeloos kunt genieten van een comfortabele thuisomgeving.


Marktleider en totaalleverancier
Wij hebben in Nederland als eerste fabrikant zelf ontwikkelde luchtverwarmingssystemen op de markt gebracht. De laatste jaren zijn wij uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning en internationaal erkende trendsetter op het gebied van woonhuisventilatie. Daarnaast zijn wij leverancier van kwalitatief hoogwaardige systeemoplossingen

 

Air for Life
De kwaliteit van lucht bepaalt of u fijn leeft. Brink weet alles van lucht. Daarbij zorgen wij altijd voor kwaliteit. Dankzij de lucht en de kwaliteit van Brink, krijgt u een hogere kwaliteit van leven. Brink is Air for Life.