Buiten wonen binnen de randstad dat wil toch iedereen 

De bezoekers van de beurs Eigen Huis weten het inmiddels, in Nieuwkoop kun je naast actief recreëren en genieten van de prachtige natuur ook heerlijk wonen. Wist u dat al? Zo nee, lees dan snel verder...


Bent u op zoek naar een kavel waar u zonder al te veel beperkingen en regeltjes uw droomhuis kunt bouwen? Dan kunt u terecht in onze groene gemeente. De gemeente Nieuwkoop ligt in het centrum van de Randstad. De gezellige kleine dorpen hebben allerlei voorzieningen voor handen. En wilt u een dagje shoppen of een avondje uit? Dan bent u vanuit het centrale Nieuwkoop in circa 30 minuten in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam!

In Nieuwkoop kunt u op diverse locaties welstandsvrij bouwen op een kavelgrootte die bij uw dromen past. Of u nu landelijk, aan een golfbaan, in een dorp of aan het water wilt wonen! Bezoek Nieuwkoop en ervaar zelf de prachtige natuur, historische dorpen en actieve verenigingen.

Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de alle mogelijkheden, kunt u opnemen met onze kaveladviseur Peggy van Essen. Zij neemt u graag mee naar de verschillende locaties. Via http://www.woneninnieuwkoop.nl/uw-verkoopadviseur vindt u alle contactinformatie. Ook kunt u zich op onze site inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief houden wij u automatisch op de hoogte en kunt u regelmatig meedoen met leuke win-acties!