Bureau AAP

Bureau AAP Bureau AAP
Bureau AAP Bureau AAP Bureau AAP
Bureau AAP

Linker Rottekade 292
3034 CV Rotterdam
info@bureau-aap.nl
Tel: 085 016 11 00
bureau-aap.nl
Deelnemer Beurs Eigen Huis
B1.50
Stel je vraag

Ruimte voor uw persoonlijke wensen

 

Als bureau is het onze uitdaging om uw wensen en ideeën vorm te geven, en om te zetten naar tastbare architectuur. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of interieur. Wij ontwerpen en begeleiden uw bouwproject volledig, van schetsontwerp tot en met de oplevering.

 

De persoonlijke begeleiding tijdens de ontwerpfase, de aanbesteding en uitvoering is voor ons hierbij vanzelfsprekend. Daarvoor beschikken wij over eigen expertise op het gebied van bouwkundige uitwerking, uitvoeringsbegeleiding en bouwkostencalculatie.

 

Bureau AAP ontwerpt in diverse stijlen die goed passen in de omgeving. Alle ontwerpen zijn maatwerk met een persoonlijk, eigentijds of tijdloos karakter waarbij functionaliteit en duurzaamheid goed in de gaten wordt gehouden. Daarnaast staat de ruimtelijke beleving centraal; een door ons ontworpen woning moet u als bewoner, of als bezoeker omarmen, verrassen, emotioneren maar moet vooral voldoen aan het gevoel van ‘thuiskomen’. Architectuur is voor ons dan ook meer dan het ontwerpen van de buitenschil.

 

Onze architecten staan u graag te woord voor een vrijblijvend advies!

 

Namens het team, ir. Martijn Aling.