Creatief ontwerp bureau

Creatief ontwerp bureau Creatief ontwerp bureau
Creatief ontwerp bureau Creatief ontwerp bureau Creatief ontwerp bureau
Creatief ontwerp bureau

Reigerlaan 7
3871 BC Hoevelaken
info@creatiefontwerpbureau.nl
Tel: 06 25172991
www.creatiefontwerpbureau.nl
Deelnemer Beurs Eigen Huis
B1.54
Stel je vraag

Mijn naam is Frank van Essen. Vanuit mijn grote passie en enthousiasme voor ontwerpen ben ik vorig jaar mijn eigen bedrijf ‘Creatief ontwerp bureau’ begonnen. Binnen mijn bureau ontwerp en realiseer ik de totaalarchitectuur van uw woning, interieur en tuin. 

 

Graag ontwerp ik samen met u een ideale leefomgeving door heldere, ruimtelijke en overzichtelijke ontwerpen. Dit kan ik alleen realiseren door u goed te leren kennen, zodat ik uw wensen kan vertalen naar uw ideale leefomgeving. Hierbij maak ik gebruik van mijn unieke talent en creatieve manier van out-of the box denken. 

 

Voor mij gaat een ontwerp verder dan alleen de ideeën op papier. Samen met u zet ik graag een mooi, leefbaar en ideaal ontwerp neer.