De badkamer: de nieuwe woonkeuken


De warme look & feel van de woonkamer komt steeds meer terug in de badkamer. Luxe gordijnen, spannende materialen, sprekende meubeldecors en mooie lampen. Pas je badkamer aan op jouw wensen en creëer je eigen stijl.

Beurs Eigen Huis badkamer inspiratie blog Riho

Bath Living

De badkamer wordt de nieuwe woonkeuken: de Bath Living. Niet alleen stijlvol, maar vooral praktisch en leefbaar. Een plek om tot rust te komen, tijd door te brengen en je laten inspireren. Met de collecties van Riho kun je de badkamer creëren van je dromen. Laat je verrassen door de trends en mogelijkheden van dit jaar.

 

Luxe, comfort en design

Het vrijstaande of semi-vrijstaande bad blijft een gewild object in de badkamer en staat voor luxe, comfort en design. Vrijstaande of semi-vrijstaande baden zijn er in acryl (glanzend en mat) en in solid surface.  Voor welk materiaal je ook kiest, een bad straalt rust uit. Geïntegreerde details vormen een duidelijke toegevoegde waarde. Een badvuller bijvoorbeeld; een kraan zonder kraan. Of verlichting die in het bad is verwerkt in het hoofdkussen, wat een prachtig effect geeft in het water.

Beurs Eigen Huis badkamer inspiratie blog Riho

Frisse look

Een andere ontwikkeling dit jaar in glanzend witte acrylbaden is het zogenaamde Plug & Play bad. De lange en korte zijde van het bad worden dan voorzien van naadloos vast verlijmde panelen in hetzelfde acrylmateriaal als het bad. Een badombouw is dan niet meer nodig. De ideale manier om een semi vrijstaand bad met een moderne, frisse look te creëren.


Rust in jouw badkamer

Wil je rust creëren in jouw badkamer? Kies dan voor de mat witte trend van 2020. Een nieuwe ontwikkeling en absolute eyecatcher in je badkamer is bijvoorbeeld mat wit acryl. Het zijn items die de rust in de badkamer onderstrepen. Daarbij is acryl gebruiksvriendelijk en weinig gevoelig voor kalkaanslag. Mat wit is eveneens terug te vinden in douchewanden, douchevloeren en als accenten in badmeubels. Mat wit leent zich bij uitstek om te combineren met trendy decors in badkamermeubels.

Beurs Eigen Huis badkamer inspiratie blog Riho
Beurs Eigen Huis badkamer inspiratie blog Riho