De badkamertrends van nu


Wil je jouw badkamer gaan verbouwen of wat kleine aanpassingen doen om het weer een nieuwe uitstraling te geven? Dan kan het leuk zijn om op de hoogte te zijn van de trends op het gebied van badkamers. Benieuwd naar de badkamertrends van dit moment? Wij zetten er hieronder een aantal op een rij voor je, dus lees snel verder!

badkamer trends realiseer je droomhuis

Wellness in je badkamer
Een van de badkamertrends van dit moment: de wellness naar je badkamer halen. Voor een ontspannen dagje spa hoef je niet meer naar het wellnesscentrum toe, want het is een echte trend om dit gewoon lekker in je eigen badkamer te doen. We zien in badkamers steeds vaker een eigen sauna of stoomruimte. Zo kun je jezelf na een drukke dag even heerlijk terugtrekken en genieten van het wellness gevoel in je eigen badkamer. Naast een eigen sauna of stoomruimte zien we ook steeds vaker een bubbelbad of regendouche. Alles om het zo fijn en comfortabel mogelijk voor jezelf te maken.

Aardetinten
Als je badkamer inspiratie nodig hebt, kun je ook denken aan het toevoegen van aardetinten aan je badkamer. Dit is momenteel een grote trend en dat is natuurlijk niet zomaar. Aardetinten stralen rust uit in je badkamer en zijn goed te combineren met bijvoorbeeld natuurlijke materialen. Bij aardetinten kun je denken aan bruin, beige, taupe en een zandkleur.

badkamer trends realiseer je droomhuis

Groentinten
Ook helemaal hot momenteel: groentinten. Of je nu kiest voor lichtgroen of donkergroen, alles is goed. Groentinten zijn enorm populair en goed te combineren met andere kleuren in de badkamer. Je kunt denken aan bijvoorbeeld betegeling in een groentint, maar ook groene accessoires zijn een goede mogelijkheid.

Moderne technologie
Waar smart home steeds populairder wordt, geldt dit ook voor de badkamer. Er wordt steeds meer gefocust op een slimme badkamer. Maar waar kun je aan denken als we het hebben over een badkamer van de toekomst? Een trend is het gebruiken van moderne technologie in deze ruimte. Van spiegels met een speaker tot een smart douche of kraan met sensor: je kunt alle kanten op. Slimme gadgets voor de badkamer zijn dus zeker iets waar je over na kunt denken.

Deze badkamertrends zou je kunnen gebruiken ter inspiratie als je deze ruimte graag een andere uitstraling wilt geven. Met de badkamertrends loop jij helemaal mee met de tijd en zorg je ervoor dat je een trendy badkamer kunt realiseren!