De beste verf van goede kwaliteit


De dagen worden kouder en dat betekent dat we het binnen gezellig kunnen maken! Tijd voor nieuwe meubels? Een andere kleur op de muur? Of nieuwe accessoires in huis? Superleuk om je interieur helemaal aan te passen op het seizoen. Nu we de winter straks ingaan kun je wellicht kiezen voor wat warmere tinten in huis. In deze blog lees je welke kleuren er prachtig staan en welke verf je hiervoor het beste kunt aanschaffen. Enjoy!

Verf kleur op de muur inspiratie blog Beurs Eigen Huis

Sigma
Allereerst is het goed om te kijken naar een plek waar jij de verf wil gaan halen. Wanneer je op zoek bent naar goede verf van kwaliteit kun je terecht bij Sigma. Zij hebben de beste en mooiste kleuren verf. Het is speciaal ontwikkeld voor professioneel schilderwerk. Schrik niet… je hoeft geen professionele schilder te zijn, haha! Je bent in ieder geval verzekerd van goede verf. Je kunt hier niet alleen heen voor gewone verf, maar ook zijn zij de specialist voor beits en houtolie.

Kleuren trends 2020
Tijd om jouw interieur aan te pakken! Ga eens goed kijken naar jouw huidige huis. Wat zou jij anders willen? Kijk jij misschien al een tijdje tegen een saaie muur aan? Of wil jij net wat meer kleur in huis? Dan kun je met accessoires veel doen. Kies nieuwe kleuren kussens op de bank, een nieuwe plaid en een ander vloerkleed. Op die manier oogt het al heel anders. Maar wil jij nou echt een groot verschil maken in huis? Ga dan eens aan de slag met het schilderen van een wandje in huis. Kleuren die we nu veel zien zijn beige, donkeroranje, bordeauxrood en blauw. Zal een van deze kleuren mooi staan in jouw interieur? Je hoeft niet all the way te gaan, je kunt ook beginnen met een klein wandje schilderen. Op die manier creëer je wel een hele andere look met een kleine verandering.

Verf blog inspiratie droomhuis Beurs Eigen Huis

Ideeën om te schilderen
Misschien wil jij graag iets schilderen in huis, maar weet je niet zo goed wat? Denk dan eens aan de hal bijvoorbeeld. Wanneer je een huis binnen komt lopen is dit het eerste wat je ziet. Dit moet daarom een goede eerste indruk achterlaten. Kies voor een mooie kleur in de hal tegen de wand en maak deze plek helemaal af met een mooie kapstok, tafeltje en een plant erop bijvoorbeeld. Of wat dacht je van de keuken? Ook een plek waar je waarschijnlijk vaak te vinden bent. Leuk om hier dus ook echt een gezellige plek van te maken. De keuken is een plek waar je veel kookt, dus wellicht kun je hier een frisse, groene kleur toevoegen. Last but not least… de slaapkamer. Ook hier breng je veel tijd door. Zorg er daarom voor dat je hier een soort luxe sfeer kan creëren. Schilder bijvoorbeeld een wandje bordeauxrood! Dit geeft direct een hotelsfeer in de slaapkamer.

Alles wat jij nodig hebt
Het is zo fijn als een bedrijf alles in huis heeft. Op die manier kun je alles in een keer bestellen in plaats van overal en nergens. Ideaal ;-). Bij Sigma kun je dus binnenverf halen, maar ook voor buiten. Perfect als het weer wat lekkerder weer wordt om dan de tuin aan te pakken. Of wat dacht je van verf voor de trap? Verf voor beton? Verf voor hout? En ga zo maar door. Neem eens een kijkje op de site voor het hele assortiment en zoek uit wat jij nodig hebt.

Kom je er niet uit? Sigma staat voor jou klaar om te helpen met de juiste keuze. Succes!