De complete collectie voor uw buitendeur

Complete collectie voor uw buitendeur in kunststof of aluminium, verdeeld via de betere schrijnwerker.


Als toeleverancier van de betere PVC- en alu schrijnwerker is n.v. HARINCK sinds meer dan 25 jaar toonaangevend op het vlak van voordeuren, inkomdeuren, buitendeuren.


Kwaliteit, zin voor afwerking en originaliteit zijn de zaken waar FRAGER-FRALU deurpanelen voor staan.


Bij FRAGER-FRALU vindt u het compleetste gamma van klassiek over tijdloos en hedendaags tot modern en grensverleggend.

Diamant: Bossing vulpaneel voor PVC- en Alu-schrijnwerk

Diamant is een aluminium profielsysteem, ontwikkeld door Frager-Fralu voor PVC- en ALU- schrijnwerk. Een deurvleugel, opgedeeld in verschillende vlakken door T-profielen, wordt van diamant paneeltjes voorzien. Het resultaat is een rustiek ogend geheel. De verschillende diamant panelen worden op maat geleverd, klaar voor plaatsing in de vleugel.


Collectie buitendeur

Evolution: De houten kaderdeur heruitgevonden in kunststof

Ontdek nu de mogelijkheden van Evolution, het nieuwe aluminium-profielsysteem ontwikkeld door Frager-Fralu voor kunststof schrijnwerk. De op maat geleverde kaders laten zich moeiteloos monteren op de kunststofvleugel van PVC-deurgehelen en het resultaat evenaart het uitzicht van de klassieke houten kaderdeur. Door zijn vormgeving oogt die zelfs vleugeloverdekkend. De technische eigenschappen zoals dichtingen, stabiliteit en vormvastheid blijven dezelfde als bij het plaatsen van beglazing of vulpanelen. Standaard beschikbaar in wit of beige en in de meest gangbare houtimitatie Renolit-folies. Perfect passend bij de Frager-Fralu Progress serie.


Collectie buitendeur

Contactgegevens

HARINCK n.v.

Heirweg 95, B-8710 WIELSBEKE

T. +32 (0)56 67 40 50

F. +32 (0)56 67 40 51

info@frager-fralu.com