De fijnste draaifauteuil voor jouw huis!

Een draaifauteuil is essentieel in bijna elk interieur. Je zal misschien niet zo snel kiezen voor een draaifauteuil, tot dat je de voordelen ervan weet. Dan wil je niet meer anders! Stel je eens voor: heerlijk relaxen in een fijne en mooie stoel die ook nog eens helemaal meebeweegt en draait. Heel handig om in huis te hebben! De looks mogen we ook niet vergeten, dus daar lees je snel meer over. 

Interieur stoelen droomhuis inspiratie Beurs Eigen Huis

De perfecte vorm en kleur
Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de keuren die jij mooi vindt. Ga jij voor safe? Kies dan een neutrale kleur waar je nog lang niet op bent uitgekeken. Ga dan wellicht wel voor een wat uitdagendere vorm. Op die manier is het echt een blikvanger in je interieur, maar toch subtiel, omdat de kleur neutraal is.

Ga jij het liefst wel voor opvallend? Kies dan voor een grote, kleurrijke stoel! Zorg dat het mooi staat in je interieur en maak er echt een knus hoekje van. Zet een mooie lamp naast de draaifauteuil en kies een bijzettafeltje erbij en voilà! Je bent helemaal klaar om avonden te relaxen in de stoel.

Voordelen van een draaifauteuil
De voordelen van een draaifauteuil zijn eindeloos. Denk maar eens aan een avondje op de bank zitten. Op een gegeven moment ga je draaien en zit je niet helemaal lekker meer met je rug. Een heerlijke fauteuil is hiervoor de perfecte uitkomst. En dan al helemaal een draaiende variant! Hiermee kun je namelijk makkelijk draaien naar visite wanneer je aan het praten bent, even iets pakken vanuit je luie stoel of zelfs makkelijk opstaan vanuit de fauteuil. Het is een en al comfort!

Interieur stoelen droomhuis inspiratie Beurs Eigen Huis

Wat heeft jouw voorkeur?
Uiteraard is er voor ieder huis een passende stoel. Je kunt bijvoorbeeld nadenken over een relaxfauteuil in een draaibare variant of juist in een vaste. Beide zijn de fauteuils gericht op comfort, maar de draaibare variant voegt een extra dimensie toe. Het is dus maar net wat jij prettig vindt! Wanneer je gaat voor een draaifauteuil is de draaivoet van belang. Het heeft een stevige, duurzame en stabiele draaivoet. Met de ronde of stervormige draaivoet kun je 90, 180 en zelfs 270 graden draaien naar links, rechts of achteren. Heel handig!

Kom makkelijk de stoel uit
Een heel fijn aspect aan een draaifauteuil is dat je dus gemakkelijk in de stoel kunt bewegen. Maar wanneer je er eenmaal lekker in zit, wil je er ook makkelijk uit kunnen. Met de sta-op-techniek is dat super snel en eenvoudig te doen. Je kunt heerlijk in een actieve houding zitten en ook binnen no time opstaan vanuit de stoel. Wat wil je nog meer?

Uniek design
Wanneer je een draaifauteuil hebt zijn er automatisch snoeren bij betrokken. Helaas staan snoeren niet echt mooi in je interieur en wil je dat graag verbergen. Maar hoe gaaf is het dan om Led-verlichting te hebben in het snoer van de stoel. Het snoer is hierbij op een slimme manier onzichtbaar, waardoor het er niet rommelig uitziet.

Voor wie?
Een draaifauteuil is er eigenlijk voor iedereen! Wellicht heb jij wat last van je gewrichten? En heb jij veel lichamelijke klachten? Dan is een draaifauteuil ideaal. Maar ook wanneer je geen last hebt is zo’n stoel perfect. Het biedt enorm veel comfort en op die manier kun je heerlijk overdag of in de avond even uitrusten.

Welke kleur en wat voor een vorm past er in jouw huis? Succes met het kiezen!