De laatste muursticker trends van 2015

Muurstickers zijn hard op weg om een hot interieur trend te worden. Het personaliseren van je huis is vaak een tijd en geld rovend klusje. De nieuwste generatie muurstickers hebben echter 1 groot voordeel. Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit PVC. Op deze manier kun je de stickers gemakkelijk van het vel afhalen en direct op de muur plakken. Hiermee kun je binnen enkele minuten de stijl van je kamer aan passen. Wanneer je bent uitgekeken op de muurstickers kun je deze eenvoudig van de muur verwijderen zonder dat je wand schade oploopt.


We hebben voor je de populairste muurstickers van 2015 op een rijtje gezet.

Grote fotolijst Boom

Deze prachtige fotolijst boom is ideaal om je kamer te personaliseren. Je kunt gemakkelijk de hele muur vullen met deze grote boom. Je kunt er voor kiezen om je foto's in de stickers te plakken, maar door een paar simpele eigen fotolijstjes in de boom te plakken krijg je nog een mooier effect.


Muursticker trends

Motivatie teksten & Citaten

Van slaapkamer tot keuken, motivatie teksten en citaten zijn geschikt voor elke ruimte in je woning. Motiveer jezelf elke dag opnieuw en plak een motiverende tekst op de muur, kast of raam. Naast bestaande motivatie spreuken kun je er natuurlijk ook nog voor kiezen om een geheel eigen bedachte tekst op de muur te plakken.


Muursticker trends

Groeimeters

Erg leuke en originele muurstickers zijn de groeimeters. Plak een groeimeter op de muur of deur van je kinderkamer en je kunt elke dag je kind zien groeien. Let op, groeimeters kunnen verschillen in lengte. De gemiddelde groeimeter gaat tot 1 meter 50.


Muursticker trends


Muurstickers bieden ongelimiteerde mogelijkheden. Groot, smal, zwart of roze, wat je maar wilt. Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare optie om de stijl van je kamer om te gooien kun je terecht bij Muurstickerstunter voor goedkope muurstickers van hoge kwaliteit. Je huis is binnen korte tijd omgetoverd tot een fantasierijke en inspiratievolle ruimte. Met deze muurstickers ben je klaar om je gasten volledig te verrassen!