De Opera Domotica B.V.

De Opera Domotica B.V. De Opera Domotica B.V.
De Opera Domotica B.V. De Opera Domotica B.V. De Opera Domotica B.V.
De Opera Domotica B.V.

Gemullehoekenweg 59
5062 CA Oisterwijk
info@deoperadomotica.nl
Tel: 013 5299610
www.deoperadomotica.nl
Deelnemer Beurs Eigen Huis
D1.62
Stel je vraag

De Opera Domotica is al 19 jaar een van de meest toonaangevende domoticaspecialisten van Europa. Wij zijn vooral actief in de residentiële (particuliere) sector. De kracht van ons bedrijf berust op twee pijlers: 

Domoticatotaalconcept

Een allesomvattend concept dat op uw lijf geschreven is. U kunt ons zien als uw 'system integratordomotica'. Wij overzien het spectrum (audio/video, security, elektrische installatie, data en it, wellness integratie, klimaat- en lichtsturing, zonwering), akoestiek en weten hoe je deze installatieoplossingen optimaal verbindt. Conform uw wensen. 

Easy Access

Gebruiks- en bedieningsgemak staan voorop. Ofwel, u geniet van 'State of the Art' domoticatoepassingen die verbluffend eenvoudig te bedienen zijn. Ook op afstand. Waarbij veiligheid optimaal geborgd is.

CEDIA Awards

In 2013 werd De Opera Domotica uitgeroepen tot Beste Cinema en Domotica Bedrijf. Recent heeft het domoticabedrijf ook de prijs voor Beste Domotica Showroom Worldwide en Beste Lichtplan in ontvangst mogen nemen. Allen uitgereikt door de vakjury van CEDIA, het hoogste orgaan binnen de branche.