De Opera Domotica B.V.

De Opera Domotica is al 19 jaar een van de meest toonaangevende domoticaspecialisten van Europa. Wij zijn vooral actief in de residentiële (particuliere) sector waar wel veelal maatwerk verrichten. Echter vanaf dit voorjaar bieden wij ook een plug & play domoticasysteem dat u kunt ervaren op de beurs.

Dit voorjaar lanceert Crestron zijn nieuwste ‘plug and play’ domoticasysteem: Crestron Home. Dit nieuwste systeem van high end domotica-ontwikkelaar Crestron is dan ook voor ú beschikbaar en kent alleen maar voordelen: Binnen 1 dag te configureren, Supersnel in gebruik (OS3 in plaats van OS2), Uiterst heldere user interface, U kunt zelf foto’s van verschillende ruimtes uploaden voor optimale herkenbaarheid van alle ruimtes, Switchen tussen meerdere huizen is ook mogelijk, Ongekend goede gebruikservaring, Een topsysteem voor een redelijke prijs.

Wilt u ook genieten van het gemak en comfort dat een domoticasysteem biedt? Van het bedienen van audio/video, alarm, verlichting en temperatuur met een simpele druk op de knop? Dat kan. De Opera Domotica 

De Opera Domotica B.V.
Gemullehoekenweg 59
5062 CA Oisterwijk
Standnummer:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring