De perfecte slaapkamer

De definitie van een perfecte slaapkamer is voor iedereen verschillend. De een heeft het graag zo donker mogelijk en de ander wil wakker gemaakt worden door de eerste zonnestralen. De voorkeur kan uitgaan naar donkere muren en veel accessoires, of juist sereen en sober. Eén ding is wel zeker: mooi beddengoed is voor iedere slaapkamerstijl een heel sfeerbepalende toevoeging.

Maak het persoonlijk
Neem niet langer genoegen met de saaie witte muren en weinig accessoires, en maak jouw slaapkamer helemaal zoals jij het in je hoofd hebt. Verf je muren in een prachtige donkere kleur zoals antraciet, of een mooie kleur donkergroen. Als je het liever licht houdt kun je gaan voor een mooie rustige kleur zoals vintage roze of lichtgrijs. Met een kleurtje op de muren maak je de slaapkamer direct een stuk gezelliger en persoonlijker. Zorg voor een paar mooie accessoires in de kleuren waar je van houdt. Goud combineert prachtig met donkere kleuren en met zwart of donkergrijs beddengoed. Of ga voor een natuurlijke touch met mooie houten lampen en wat planten ­– kleine aanpassingen maar een groot effect.

Mooi beddengoed
Je hebt alle muren van je slaapkamer geschilderd, accessoires gekocht die helemaal bij jouw stijl passen, en met een mooi rolgordijn maak je de slaapkamer helemaal af. Vervolgens leg je je oude, vale en verkleurde bedlinnen op bed… Dat kan natuurlijk niet! Tijd voor nieuw beddengoed. Met bedlinnen kun je jouw slaapkamer helemaal afmaken. Ga bijvoorbeeld voor een prachtig donkerblauw dekbedovertrek. Donkere kleuren zijn erg stijlvol en geven een gevoel van gezelligheid aan je kamer. In de zomer, of als je gewoon van licht bedlinnen houdt, kun je voor wit bedlinnen gaan. Of wat dacht je van de populaire en stijlvolle kleur vintage roze? Je zult er werkelijk van versteld staan, wat mooi beddengoed voor jouw slaapkamer kan doen. In een handomdraai kun je de slaapkamer veranderen van een saaie kamer, tot een luxe oase van rust. Bedlinnen van goede kwaliteit is niet alleen mooi, je zult ook nog eens slapen als een roosje!

BLOG Beurs Eigen Huis wooninspiratie beddengoed bedlinnen
BLOG Beurs Eigen Huis wooninspiratie beddengoed bedlinnen
BLOG Beurs Eigen Huis wooninspiratie beddengoed bedlinnen
BLOG Beurs Eigen Huis wooninspiratie beddengoed bedlinnen
BLOG Beurs Eigen Huis wooninspiratie beddengoed bedlinnen