De verbouwing van een ‘poppenhuis’

Op zaterdag worden we op Beurs Eigen Huis aangesproken door Chantal. Zij woont in een lief klein huisje aan de rand van Wassenaar naast de renbaan. Ze heeft de mogelijkheid het te kopen en wil graag weten of ze daar goed aan doet. Het moet dan namelijk wel verbouwd worden.

Haar wensen zijn niet heel groot: Ze wil graag een fijne keuken waar ze met vrienden kan koken en eten, de woonkamer moet even groot blijven als hij nu is, en op de bovenverdieping hoeft eigenlijk alleen de douchecabine die in de slaapkamer staat vervangen te worden. Na een leuk gesprek in onze stand, waarin wij uitleggen hoe we zouden kunnen helpen met de puzzel, loopt ze nog even een rondje op de beurs om verder te kijken. Na korte tijd staat ze weer in onze stand: ze wil heel graag een afspraak maken. Of we vrijdag misschien al langs kunnen komen. Tuurlijk kan dat!

Tijdens de afspraak in het huisje zoeken we naar de perfecte indeling voor Chantal. Al gauw komen we samen op het idee om een soort ensuite te realiseren op de begane grond, zo komt er meer licht in het hele huis. En uiteraard bedenken we een mogelijkheid voor een volwaardige badkamer op de eerste verdieping. Wat een verrassing! Dat die mogelijkheid er was, had ze zichzelf nooit gerealiseerd. 

Om echt een goed gevoel te krijgen of onze ideeën bij haar passen, werken we ze uit in mooie plattegronden en 3D schetsen. Nadat de bouwkostencalculator heeft laten zien dat het past binnen haar budget gaat de sloophamer het huis in… En 3 maanden later mag het resultaat er zijn!

Wil jij ook graag een keer met ons sparren? Neem contact met ons op en maak een afspraak!