Dé woontrends van 2021


Elk jaar komen er nieuwe trends. Helemaal je interieur omgooien kost veel tijd en geld, daarom kan je meestal met een paar simpele aanpassingen een heel eind komen met de trends die jij leuk vindt! Denk dan bijvoorbeeld aan de kleur van de muur veranderen of accenten van de trend in huis te brengen door decoratie elementen te vervangen. In deze blog gaan we delen in het huis bij langs om te trends ervan te bespreken. Laat je vooral inspireren!

Woontrends interieurtips REALISEERJEDROOMHUIS

De keuken
De keuken is het deel in het huis waar er niet alleen wordt gekookt, maar waar ook veel lief en leed gedeeld wordt met elkaar. De messing en metallic look kom je dit jaar veel tegen, deze stijl in combinatie met marmer is niet meer weg te slaan.

Zwarte en houten keukens zie je ook steeds vaker, tijdloos en toch erg stijlvol! Oud Roze, mintgroen, lichtblauw: met deze zachte pasteltinten voeg je kleur toe op een subtiele manier.

Stijlvolle en moderne keuken spullen mogen ook zeker niet ontbreken anno 2021, daarvoor kun je het beste een kijkje nemen bij Eva Solo. Door de pandemie waar we ons nu middenin bevinden, moeten we er thuis een feestje van maken. Dit door te genieten van lekker eten met een goede fles wijn. Deze wijn verdient natuurlijk een mooie plek in huis. Waar kan je deze beter in opbergen dan een chique en stijlvol wijnrek!

De badkamer
Deze ruimte wordt steeds belangrijker in huizen van tegenwoordig. Ruimte, sfeer en luxe zijn de sleutelwoorden dit jaar. Waar je vroeger vaak zag dat er werd gekozen voor strak en wit, komen we tegenwoordig steeds meer uit onze comfort zone. De trend dit jaar is net als bij de keukens: donker. Ook blijft groen dit jaar een grote favoriet, in allerlei varianten. En dan zien we weer iets terugkomen, namelijk de retro look. Hierbij moet je denken aan stijlen van vroeger zoals terrazzo of kleinere tegeltjes. Dit gecombineerd met donkere accenten geeft het toch een moderne look.

De slaapkamer
Nu zijn we aangekomen bij de laatste en niet minst belangrijke kamer van het huis, de slaapkamer. Deze kamer moet er een zijn waar jij je het meest comfortabel moet voelen. Wanneer je in de zoekbalk op Pinterest “bedroom trends 2021” intypt, krijg je een kleurenpalet met rustige zachte kleuren. Vooral roze en groen zijn erg gewild. Ronde vormen en “knuffelbare stoffen zie je ook veel voorbij komen, dit geeft een vertrouwde uitstraling aan jouw huis. Voor je kamer kun je een compleet nieuw beddengoed set kopen. Daarnaast is het verven van je muur zo gepiept.