digitalSTROM

digitalSTROM digitalSTROM
digitalSTROM digitalSTROM digitalSTROM
digitalSTROM

Achterzeedijk 57-40
2992 SB Barendrecht
info@viertron.nl
Tel: 0180 618355
www.viertron.nl/digitalstrom
Deelnemer Beurs Eigen Huis
I2.05
Stel je vraag

Viertron

Viertron presenteert op Beurs Eigen Huis dé manier om zonder kopzorgen uw huis volkomen smart te maken.

Pas sind korte tijd is de miniaturisatie van computer-elektronica op een punt beland dat het niet alleen eenvoudig is, maar ook betaalbaar om uw leefomgeving echt "smart" te maken. Het merk digitalSTROM heeft modules in haar pakket die zo klein zijn dat ze onzichtbaar weggewerkt kunnen worden achter praktisch alle lichtschakelaars, lampen, garagedeuren en ga zo maar door. Eenmaal geënstalleerd, ook een fluitje van een cent overigens, krijgt alle aangesloten apparatuur extra functionaliteit geheel toegespitst op uw eigen wensen.

Dus of het nu gaat om het licht bedienen via een App en zelfs via uw eigen lichtschakelaar die dan niet alleen het licht aan of uitzet, maar ook kan dimmen of in serie met andere verlichting kan werken, of het alarm bedienen op afstand, of de rolluiken bedienen, het kan allemaal met de schakelapparatuur van digitalSTROM.

Uiteraard is digitalSTROM niet het enige merk dat Viertron in Nederland vertegenwoordigt. De portfolio van Viertron is geheel gericht om u zoveel mogelijk kwaliteit op het gebied van Audio, Video en Domotica te bieden, zonder hoofdbrekens over werking, installatie en een goede prijs.