DJS Hekwerken unieke ontwerpmodule


Particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een mooie toegangspoort voor hun huis of pand, kunnen sinds kort zelf eenvoudig een ontwerp maken. DJS Hekwerken uit Vuren heeft hun website uitgebreid met een unieke ontwerpmodule met budgetindicatie.


5 stappen
In vijf eenvoudige stappen stellen bewoners zelf een toegangspoort samen. In elke gewenste stijl en compleet met palen, verlichting, brievenbus en de gewenste bediening. De ontwerpmodule bevat in totaal meer dan een miljoen verschillende keuzemogelijkheden. Het systeem geeft voor elke keuze direct een budgetindicatie af. Na stap 5 ontvang u een reële richtprijs van de zelfontworpen poort.

4 stijlen modern, klassiek, tijdloos of hout
Deze nieuwe applicatie is bij uitstek ook geschikt voor aannemers die in opdracht van particulieren huizen bouwen of hoveniers die een compleet tuinontwerp willen presenteren. Een toegangspoort biedt niet alleen veiligheid, maar is gelijk een fraaie omlijsting van het huis. De applicatie voert de gebruiker in vijf eenvoudige stappen door de ontwerpmodule. In eerste instantie kan een keuze gemaakt worden uit vier verschillende stijlen: modern, klassiek, tijdloos of hout. In de volgende stappen voegt de gebruiker palen, afdekplaten, sierknoppen, verlichting, een brievenbus en de soort bediening aan zijn ontwerp toe. DJS Hekwerken levert zowel handbediende poorten als volledig geautomatiseerde en geavanceerde toegangscontrolesystemen.

Snelle plaatsing

DJS Hekwerken ontwerpt, fabriceert en monteert alle hekwerken volledig in eigen beheer.
Naast het ontwerp en de techniek verzorgt het bedrijf ook de complete bouwkundige uitvoering. Alle poorten en hekwerken worden op maat gemaakt in de moderne werkplaats in Vuren, waar het bedrijf ook over een uitgebreide showroom beschikt. Omdat de poorten zowel bouwkundig als elektrisch volledig zijn voorbereid, is het mogelijk deze in één dag te plaatsen. Het bedrijf heeft met deze werkwijze de montagetijd van een inrijpoort met ruim 90% gereduceerd, waardoor de overlast voor de klant tot een minimum beperkt blijft. DJS Hekwerken werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven, waarbij ook regelmatig wordt samengewerkt met aannemers of hoveniersbedrijven.

Kijk voor de ontwerpmodule, meer informatie en inspirerende foto’s op www.djshekwerken.nl.