Drutex Okna

Drutex Okna Drutex Okna
Drutex Okna Drutex Okna Drutex Okna
Drutex Okna

Ul. Lęborska 31
77-100 BytÓw
agostomska@drutex.com.pl
Tel: 48608873663
www.drutex.eu/en
Stel je vraag

DRUTEX S.A. met een productiepotentieel tot 7.000 ramen per dag, is een toonaangevende fabrikant in Europa. Naast PVC schrijnwerk, biedt het eveneens ramen en deuren uit hout en aluminium, gevels uit aluminium, wintertuinen, branddeuren en rolgordijnen.

 

DRUTEX produceert ramen van A tot Z. Het beschikt over een eigen R&D afdeling, een eigen constructiebureau en een eigen onderzoekslaboratorium. Het produceert volledig zelfstandig raam- en deurprofielen klasse A van de hoogste kwaliteit (uitsluitend op basis van primair materiaal) en isolatieglas.

 

DRUTEX beschikt over een netwerk van meer dan 4.000 zakenpartners over de hele wereld. Behalve in Europa, verkoopt de onderneming haar producten bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, Mexico, Australië en het Midden-Oosten. De export maakt vandaag meer dan 70% uit van de omzet. De DRUTEX producten beschikken over talrijke certificaten, attesten en technische goedkeuringen, die wereldwijd door gerenommeerde certificeringsinstellingen worden verleend.