Durf te combineren

 

Verlichting, Modern, klassiek of landelijk.. Durf te combineren
Geregeld stellen bezoekers van onze showroom de vraag of dat wel kan: verschillende materialen combineren. Als je bijvoorbeeld ooit koos voor messing armaturen, moet je dan niet alles in messing houden? In de mode waren bepaalde kleurcombinaties ook jarenlang not done. Die tijd is voorbij. Mixen mag tegenwoordig, het gaat er vooral om welke keuzes je maakt. In een interieur werkt dat net zo en de lamp ‘Frank’ is daarvan een treffend voorbeeld. Ontwerper Lázaro Rosa-Violán paste diverse materialen en kleuren toe: zwart linnen, cognackleurig leer, rood koper, chroom en zwart, glossy metaal. Zie wat een prachtige lamp dat oplevert.

Stijlen mixen?
Bij het ontwerpen van een lichtplan houden we vanzelfsprekend rekening met de architectuur van een pand en met de lichtbehoefte van de gebruikers. Dat hoeft niet per definitie te betekenen dat je voor een modern pand uitsluitend moderne verlichting kiest. Soms vraagt een ruimte met veel harde materialen om meer warmte of om materialen die de akoestiek verbeteren. In een monumentaal pand kunnen minimalistische armaturen juist wenselijk zijn om bijvoorbeeld een overgang te maken naar andere interieurelementen, zoals een moderne keuken. De lampen verbinden dan verschillende stijlen met elkaar.

Als je durft te combineren met stijlen maak je een interieur spannender. Creëer samen met specialisten een vertrouwde woonomgeving waar je prettig in leeft. Niets is zo fijn als thuiskomen in een huis dat echt als thuis voelt. De collectie ‘Frank’ van designer Lázaro Rosa-Violán is te zien in onze showroom.