Een dag in een smart home

Blog - een dag in een smart home

Dineren met de juiste sfeerverlichting, thuiskomen in een verlicht huis en nooit meer op vakantie twijfelen of je de zolderverlichting wel hebt uitgezet: met JUNG eNet SMART HOME wordt je dagelijks leven leuker en makkelijker. Een smart home zorgt voor meer comfort, gemak en veiligheid doordat het huis jouw routines volgt. Beleef een dag in een smart home!

Gewekt worden door de zon.

Een smart home weet wanneer de zon opkomt en kan jaloezieën automatisch omhoog laten bewegen zodat u gewekt wordt door het daglicht. Zodra je het  licht in de badkamer aanzet nemen de lamellen automatisch een positie in waardoor inkijk door het raam wordt verminderd. Als je beneden komt om te ontbijten staat de verlichting al aan.

Werken.

Op naar het werk, bij het verlaten van je huis schakel je met één tik op de app alle verlichting in uw hele huis uit. Wil je liever dat in de woonkamer wat licht blijft branden om de indruk te wekken dat er iemand thuis is? Geen probleem, je kan ook makkelijk per verdieping of kamer schakelen.  Op je werk  vraag je je af of er nog verlichting brandt? Dankzij de app heb je altijd inzicht in de situatie thuis, en kun je deze ook aanpassen, waar je ook bent.

blog - een dag in een smart home

Thuiskomen.

Na een lange dag werken is het prettig thuiskomen in een verlicht huis, met het ingestelde tijdschema. Met de app creëer  je verlichtingsscenario’s: tijdens het koken is wat feller werklicht fijn, tijdens het diner wordt alle verlichting gedimd tot een gezellig verlichtingsniveau. De kaarsen moet je zelf nog aansteken, dat wel.

Filmavond.

Zodra je de tv aanzet om je favoriete serie te gaan kijken wordt de verlichting automatisch gedimd en bewegen de jaloezieën naar beneden door de ingestelde als-dan-functie. Voor het slapen gaan check je nog even het energieverbruik van die dag, energiesensoren meten namelijk het verbruik van de aangesloten apparaten. Met één tik op de app schakel je weer alle verlichting uit, welterusten! Telefoon beneden laten liggen? Met de slimme wandzender naast je bed kan je smart home ook ‘gewoon’  worden bediend. 

Draadloze en geheel vlakke eNet SMART HOME wandzenders – gemakkelijk daar te plaatsen waar ze nodig zijn. Intuïtieve bediening met je mobiele telefoon. Zelf functies vastleggen en uitvoeren.