Een droomvloer voor je droomhuis


Bij een mooi huis hoort een mooie vloer. Of anders gezegd: een huis is niet mooi zolang er geen mooie vloer in ligt. Des te belangrijker dus dat jouw huis de vloer van je dromen krijgt! Er zijn tal van keuzes voor vloeren, dus er zal zeker iets voor je te vinden zijn. We zullen je helpen een beetje wegwijs te maken in de tal van mogelijkheden bij een nieuwe droomvloer. Zo kun je bijvoorbeeld de mooiste PVC tegels kopen om jouw droomhuis helemaal af te maken.

Soort vloer
Als je de keuze hebt gemaakt om een nieuwe vloer in je droomhuis te leggen zijn er een aantal dingen die je af kunt wegen. Wat is bijvoorbeeld je budget? En wat is de stijl van je huis? Heb je net een nieuwbouwhuis gekocht of woon je in een karakteristieke jaren dertig woning? Bij ieder huis staat een vloer anders, en de eigenschappen van de vloer laten de karakteristieken van ieder huis op een andere manier naar voren komen. Bedenk dus goed wat voor soort vloer en wat voor soort patroon past bij het huis zelf.

PVC vloeren
De keuze voor het materiaal van je vloer is ook niet zomaar gemaakt. Overweeg alle opties goed, want ieder soort vloer heeft zijn voor- of nadelen. Zo is een echte houten vloer in veel huizen erg mooi, maar het kostenplaatje dat aan een houten vloer verbonden is, is niet voor iedereen weggelegd. PVC tegels bieden in veel gevallen een handige oplossing. Zo zijn pvc vloeren eenvoudig te leggen en gaan de vloeren lang mee zonder veel onderhoud nodig te hebben. Een ander voordeel van duurzame pvc vloeren, is dat de vloeren in zo veel kleuren en motieven verkrijgbaar zijn, dat er voor ieders smaak wel iets tussen zit. Maak bijvoorbeeld de keuze voor een gezellige pvc visgraat vloer – een vloer die ieder huis direct een klassieke en knusse uitstraling geeft. Maar pvc tegels zijn ook verkrijgbaar in betonlook, bijna het tegenoverstelde van visvraat maar net zo stijlvol. Je hoort het, met PVC tegels kun je alle kanten op, en dat passend bij ieder budget!