Een persoonlijke inloopkast

De droom van veel vrouwen is om een eigen inloopkast te hebben zoals hier beschreven. Het idee binnen te wandelen in je eigen etalage. Al je kleding overzichtelijk uitgestald. Al je schoenen, pumps en laarzen mooi op een rij. Je sjaals en tassen in één oogopslag te overzichtelijk uitgestald. Je sieraden en verdere accessoires zo voor het kiezen. Gesorteerd op kleur, materiaal of stijl. Precies zoals je zelf wilt… Wie wil dat nu niet!

Enige tijd geleden was er op televisie nog een leuke bier reclame over zo’n ideale inloopkast, maar helaas leek dat tot nu toe voor de meeste vrouwen onbereikbaar en onbetaalbaar. Maar dat is nu allemaal anders. jouwMaatkast.nl geeft mogelijkheden om een inloopkast helemaal naar je eigen wens vorm te geven. Er is keuze uit de prachtigste decors. Normale deuren, maar ook ruimtebesparende schuifdeuren behoren tot de mogelijkheden. De inloopkast kan zelfs onder een schuin dak worden gemaakt en dit alles tegen een zeer betaalbare prijs.

Zie het beeld voor je: Jouw kleding netjes uitgehangen, op kleur, model of stijl. En als je je outfit heel gemakkelijk hebt uitgezocht, zie je direct wat de beste keuze gaat worden voor aan je voeten. Nu nog een tas erbij, sieraden. Je kunt de wereld aan. Zo start je iedere morgen in de allerbeste stemming je nieuwe dag. Het was allemaal haast onbereikbaar voor de gemiddelde vrouw, maar jouwMaatkast.nl zorgt dat dit verandert. Loop vandaag nog door je huis en bedenk waar jouw eigen inloopkast gaat komen en dan mag je je creativiteit de vrije loop laten. Bijna alles is mogelijk. Iedere kleur, ieder decor. Begin meteen je eigen ontwerp en bekijk wat er allemaal mogelijk is. Maak een feest van het ontwerpen en bedenk je hoe het zal staan bij jou thuis. En dan begint iedere ochtend goed, spring je enthousiast uit je bed om jouw persoonlijke inloopkast in te duiken voor een goede start van de dag!

 

Telefoon: 020 – 2622970
Website: jouwMaatkast.nl