Na lang wachten is het eindelijk zover. De bouw van je nieuwe droomhuis is klaar, de grootscheepse renovatie van je woning is achter de rug. Hoe mooi het ook geworden is, voor je gevoel ontbreekt er nog iets. Je mist een fraai entree. Een mooie toegangspoort die het plaatje afmaakt. Want een hek of draaipoort is bepalend voor de aanblik van je woning, zelfs voor het aanzien van je complete perceel. Hoe vind je een toegangspoort die past bij het karakter en de stijl van je woning? En die daarnaast ook voldoet aan al je wensen qua veiligheid en bediening?

Maatwerk is de beste manier om je persoonlijke wensen te realiseren. Een exclusieve poort op maat is de oplossing. DJS Hekwerken uit Vuren helpt je met kiezen. Het bedrijf maakt al twintig jaar poorten op maat. De vraag is hoeveel maatwerk je wilt hebben. Je kunt een keuze maken uit de zogenaamde Stijlselectie. Dat is een collectie van de allerbeste poortdesigns in vier verschillende stijlen: modern, tijdloos, landelijk en klassiek. Gemaakt van staal of massief hout en naar keuze afgewerkt met gemetselde palen, stuukwerk of beton. De poorten in deze Stijlselectie kun je met tal van opties helemaal aanpassen aan je wensen. Van verlichting en sierranden tot aandrijving en toegangssysteem. Je kunt ook kiezen voor een speciaal voor jou ontworpen poort. Ga je voor individueel design dan heb je een poort die niet alleen op maat is, ook maar ook volledig uniek.

Comfortabele bediening

Als de stijl van de toegangspoort bepaald is, komt de bediening aan de orde. De automatische draai- of schuifpoorten zijn voorzien van een elektrische aandrijving. Die zorgt er samen met de geruisloze elektromotor voor dat de poortdeuren eenvoudig en snel opengaan. De aandrijving is vaak volledig onzichtbaar en mooi weggewerkt in de grond of op de poort. Je bedient de elektrische poort zoals je dat zelf gemakkelijk vindt. Kom je aanrijden, dan open je vanuit de auto de toegangspoort met een handzender. Vanuit huis bedien je de elektrische draaipoort via de intercom of videofoon. Je hebt contact met de bezoeker voor het hek en opent de poort als je dat wilt. Ben je ver van huis? Ook dan heb je profijt van de elektrische, automatisch bedienbare poort. Je logt gewoon in via je smartphone of tablet, bekijkt de beelden van de videofoon en opent of sluit de toegangspoort.In één dag geplaatst

Als alle keuzes gemaakt zijn, gaat DJS Hekwerken aan de slag. Na de opdracht wordt de poort volledig op maat geproduceerd in de eigen fabriek in Vuren. Op de afgesproken dag komt de vrachtwagen voorrijden met je compleet voorgemonteerde toegangspoort. Dankzij deze prefabconstructie staat de poort binnen één dag en is je oprit maar kort geblokkeerd.

Warm welkom

Na plaatsing van de toegangspoort is het fantastisch thuiskomen. Als het schemerig wordt, de lantaarns je inrit verlichten en je poort na een druk op de knop sierlijke openzwaait. Of de poort nu toegang geeft tot de oprit voor de garage óf tot een compleet landgoed, het gevoel is hetzelfde. Je voelt je welkom. Een toegangspoort geeft je perceel uitstraling en een groots karakter. Het is de duidelijk zichtbare entree die bezienswaardig is, maar vooral een doorkijk biedt naar wat daarachter is. Je woning krijgt daarmee extra allure. Het is tenslotte ook de lijst die het schilderij afmaakt.

Kijk welke toegangspoort bij jouw woning past en laat je inspireren op www.djshekwerken.nl. Onlangs was DJS Hekwerken te gast bij het programma Business Class. Bekijk hier het filmpje en het interview met directeur Johan de Jong.