Exposanten aan het woord

Exposanten aan het woord over Beurs Eigen Huis Samen met onze netwerkpartners De Opera Domotica, Huis van Strijdhoven en Smits Projecten hebben wij, Kitchen Concepts onder de naam “The Concepts of Living”, deelgenomen aan Beurs Eigen Huis. Dit is ons erg goed bevallen. Al vaker hebben wij als collectief meegedaan aan luxe lifestyle-beurzen. De bezoekers aan die beurzen zijn vooral bezig met een leuk uitje. Op Beurs Eigen Huis komen juist wel de doelgerichte bezoekers die bewust op zoek waren naar informatie en inspiratie op het gebied van bouwen en verbouwen. We hebben vele gesprekken gevoerd en zodanig ons visitekaartje af kunnen geven.

Kitchen Concepts

Exposanten aan het woord over Beurs Eigen Huis Vele bezoekers aan onze stand zijn enthousiast over ons onafhankelijke bouwadvies en begeleiding en de besparing die het op kan leveren tijdens het verwezenlijken van de bouw- of verbouwplannen. Beurs Eigen Huis is voor ons dan ook bij uitstek de ontmoetingsplek om onze toekomstige particuliere en zakelijke opdrachtgevers te ontmoeten. Door de vele interesse in onze diensten hebben wij ons bedrijf op deze beurs zeer goed kunnen promoten.

Zoals gezegd: de Beurs Eigen Huis is de plek om contact te leggen met particulieren en zakelijke potentiële opdrachtgevers.

B.E.C. Bouwadvies

Exposanten aan het woord over Beurs Eigen Huis De Jaarbeurs is 3 dagen lang omgetoverd tot één grote bron aan bouw- en verbouwinspiratie. Zover het oog reikt zien we PITT cooking toegepast in de meest prachtige stands. Wat zijn we weer trots! We genieten van de goede sfeer en mooie gesprekken – veel enthousiaste bezoekers met gerichte plannen en uitgebreide bouwtekeningen. En dat is gelijk wat deze beurs zo interessant maakt. Extra leuk om te merken dat ons kooksysteem steeds meer wordt herkend. Daar doen we het voor. Onze enthousiaste kok tovert drie dagen lang de lekkerste hapjes op tafel. Tijdens het koken verkoopt ons product zichzelf: krachtige vlam, ruimte voor grote pannen, en na afloop alles in een handomdraai weer schoon. Op naar volgend jaar!

Pitt Cooking

Exposanten aan het woord over Beurs Eigen Huis We staan al vele jaren op zowel de voorjaars- als najaarseditie van Beurs Eigen Huis . De positieve reacties op ons werk tijdens de beurs geeft energie om van elke opdracht weer een uniek ontwerp te maken. We blijven terug komen als exposant, omdat we uit iedere beurs weer interessante leads halen, die regelmatig tot mooie opdrachten leiden. We kijken alweer uit naar de volgende editie!

Broos de Bruijn Architecten

Exposanten aan het woord over Beurs Eigen Huis De beurs is goed bevallen! Positieve reacties van bezoekers en afspraken gemaakt voor eventuele opdrachten. De opdrachten zijn heel divers en lopen uiteen van verbouwing tot aan villa bouw. Over het aantal bezoekers op de beurs en op de stand waren wij enorm verrast. Erg veel en serieus bezig met het bouwen van hun toekomstige woonhuis. Wat ons erg aansprak is dat de bezoekers uit geheel Nederland kwamen en niet alleen uit de regio Utrecht, temeer daar wij ook landelijk opereren. Kortom wij zijn erg tevreden en zijn graag weer aanwezig op de volgende editie.

Marco van Veldhuizen

Exposanten aan het woord over Beurs Eigen Huis Beurs Eigen Huis is een toegankelijke informele beurs waarbij de bezoeker de ruimte heeft om gericht de verschillende deelnemers te bezoeken om daar kwaliteitsaandacht te ontvangen. Voor Disan/Ergox centrale stofzuigsystemen is dit de reden om deel te nemen aan deze beurs.

Deelname aan deze beurs geeft bezoekers een duidelijk beeld en goede eerste kennismaking met centrale stofzuigsystemen. De leads zijn van hoge kwaliteit en genereerd omzet en naamsbekendheid. Disan / Ergox centrale stofzuigsystemen heeft zich voor de toekomst al voorgenomen een vaste deelnemer te zijn aan dit evenement.

Disan

Exposanten aan het woord over Beurs Eigen Huis Drie jaar geleden zijn wij met ons design sanitairmerk Marike® voor het eerst aanwezig geweest op Beurs Eigen Huis en met veel succes. Met Marike® zijn wij altijd op zoek naar het juiste platform waar wij ons design sanitairmerk onder de aandacht kunnen brengen. Elke editie waaraan wij hebben deelgenomen had een hoge opkomst met hoogwaardige, oprecht geïnteresseerde bezoekers in het juiste segment.

Ook over de organisatie zijn wij meer dan te spreken; attent, vlot in reactie, meedenkend en in de op- en afbouw van de beurs altijd flexibel. Ook de komende editie zijn wij te vinden op de beurs.

Boudewijn Roest - Marike®

Exposanten aan het woord over Beurs Eigen Huis Solarlux was ooit de allereerste inschrijver van deze beurs. De afgelopen jaren heeft de beurs naam gemaakt en trekt zeer gericht publiek. Bij deze editie waren wij zeer verrassend over het grote aantal bezoekers met hele concrete nieuwbouwplannen!

Solarlux

Exposanten aan het woord over Beurs Eigen Huis HEBO is door de jaren heen vergroeid als een vaste standhouder op Beurs Eigen Huis. De beurs is een uitgelegen kans om nieuwe en bestaande klanten te woord te staan. Deelname aan deze beurs, heeft voor ons zeker een meerwaarde daar waar de bezoekers veelal met concrete bouwplannen komen en bij ons ook mooie ideeën op kunnen doen. Onze beursstand is een mooi uithangbord voor HEBO, maar ook zeker voor onze bouwpartners die regelmatig met haar (potentiele) klanten te vinden zijn tussen de verschillende kozijnsystemen.

De organisatie, communicatie en opbouw van de beurs is altijd in goede handen en het is dus ook een aangename ervaring om met HEBO op Beurs Eigen Huis te staan.

HEBO

Exposanten aan het woord over Beurs Eigen Huis We kregen veel enthousiasme over onze aanwezigheid op de beurs en hadden een druk bezochte stand. We schrijven ons steeds gelijk in voor de volgende editie van Beurs Eigen Huis.

De beurs is compact en zeer overzichtelijk, hierdoor zal je als bezoeker niet snel stands over het hoofd zien. Er hangt een gezellige ongedwongen sfeer met het als uitgangsdoel de consument te informeren over de mogelijkheden binnen je vakgebied en kennis te laten maken met je bedrijf. Het gaat hier niet om directe verkoop, maar om stuk service. Wij zien de beurs als een investering in de toekomst en ten behoeve van naamsbekendheid.

Domotica Projects

Exposanten aan het woord over Beurs Eigen Huis Rijndorp Klimaat is al jaren aanwezig op de beurs. Hier ontmoeten wij onze potentiele klanten. Bijna alle bezoekers hebben bouwplannen en zijn op zoek naar de laatste stand van de techniek. Dit geldt met name voor de verwarming met warmtepompen of toepassen van Domotica voor de bediening van alle apparatuur en installaties.

Voor ons dus een goede gelegenheid om onze producten te presenteren. Tot nu toe heeft iedere beurs geleid tot diverse opdrachten en wij zijn de volgende editie ook zeker weer van de partij!

Rijndorp Klimaat

Exposanten aan het woord over Beurs Eigen Huis Brummelhuis staat al jarenlang naar volle tevredenheid op de beurs Eigen Huis. Wij staan er met een grote stand met meerdere partners voor zowel verbouw, nieuwbouw, projecten, keukens, bouwmaterialen en interieuradvies (een brede doelgroep benadering).

Deelname aan deze beurs, met grote landelijke consumentenbelangstelling, heeft voor ons meerwaarde omdat er regelmatig adviesgesprekken en opdrachten uit voort komen. Wij waarderen vooral de grote mate van flexibiliteit, bereikbaarheid, klantvriendelijkheid en de no-nonsense instelling van de beurs organisatie Expo Communications. De organisatie en communicatie van deze grote beurs is bijzonder goed en onder controle. De reclame campagnes hebben een groot landelijk bereik.

Brummelhuis

Exposanten aan het woord over Beurs Eigen Huis Beurs Eigen Huis is voor mij een belangrijk jaarlijks terugkerend evenement. Het biedt de gelegenheid mezelf en mijn werk te presenteren en contact te leggen met potentiële opdrachtgevers. Tot nu toe heeft iedere beurs geleid tot diverse opdrachten en wij zijn in oktober ook zeker weer van de partij!

Na vijf jaar deelname, weet ik uit ervaring dat het vaak tot ruim een half jaar kan duren voordat er concreet iets uitkomt; men weer contact zoekt of terugkomt op een beursbezoek. In het algemeen komt het publiek heel gericht en goed voorbereid naar de beurs. Inmiddels heb ik er al een paar nieuwbouw en goede verbouwopdrachten aan overgehouden en niet onbelangrijk; leuke contacten gelegd. Kortom, de beurs is voor mij een heel belangrijk 'event'. Het is de investering dubbel en dwars waard.

Paul Seuntjens