Feng Shui: geeft je huis Energie!

Feng Shui: het is een term waar veel mensen wel een idee bij hebben, maar niet weten wat ze er mee moeten. Er wordt al gauw gedacht aan aardstralen, complete verbouwingen of zweverig gedoe. Maar Feng Shui is verre van zweverig, het is een filosofie, een andere kijk op wonen. Het helpt je bewust te worden van de invloed die je omgeving op je heeft. Het helpt je je huis zo in te richten dat iedereen zich er direct thuis voelt. Feng Shui kan een wereld van verschil betekenen.

Feng Shui vindt zijn oorsprong in het oude China en wordt al duizenden jaren toegepast. In huizen, op kantoren en overal waar men ‘leeft’. Het is een filosofie waarmee omgevingen optimaal ingericht worden, zodat energie, enthousiasme en kansen toenemen.

Eline Cointepas geeft interieur advies gebaseerd op deze oude filosofie. Met behulp van de plattegrond van je huis kan zij precies zien welke kleuren en materialen ervoor gaan zorgen dat jouw huis echt voor jouw en je gezin een thuis kan worden.

Feng Shui geeft je huis energie

Hoe werkt het?

Alles begint bij de plattegrond van het huis en de wensen van de bewoners zelf. Wat zijn hun wensen, hoe staan zij in het leven? We kijken naar de verdeling van de ruimtes en de bestaande energie op die plek. Dan maak ik een rapport waarin ik uitleg welke kamer welke kleuren en materialen nodig heeft om in balans te zijn en zo de bewoners optimaal te ondersteunen in hun dagelijkse leven. Het is een samenspel van materiaal, kleur en opstelling van de meubels die onderbouwd wordt door oude Chinese principes. Na het uitgebreide advies, waarbij het huis ruimte voor ruimte doorgelicht wordt, is het aan de cliënten zelf om het advies uit te voeren naar hun eigen smaak. Hierbij geef ik assistentie als het nodig is. 

De adviezen zijn zeer uiteenlopend. Het advies kan een ondersteuning zijn bij een grote verbouwing of het veranderen van kleuren en de opstelling van de bestaande meubels. Maar ook wanneer je een compleet nieuw huis wilt gaan inrichten kan Feng Shui je steun geven bij de keuzes die je moet gaan maken.

Feng Shui is niet zweverig. Sterker nog, er gaat een hoop rekenwerk aan vooraf. Het is een levensstijl die in het Oosten en ook in de Verenigde Staten al jaren wordt omarmd, zelfs in het bedrijfsleven. “Wij nuchtere Hollanders weten soms niet wat we missen. Maar dat gevoel van ‘ik voel aan mijn water dat iets niet klopt’ kennen we toch allemaal? En als dat gevoel in jouw huis opkomt, de omgeving waar je woont, leeft en groeit, dan kunnen we samen zorgen dat je huis weer als thuis voelt.”

Kom op de beurs gezellig langs in onze stand voor meer informatie en uitleg over wat Feng Shui voor jouw en je huis kan betekenen.

Eline Cointepas
Feng Shui Professional
M: 06 22 974 968
E: eline@fengshuiprofessional.nl
W: www.fengshuiprofessional.nl