Finnhouse Houtbouw B.V.

Finnhouse Houtbouw B.V. Finnhouse Houtbouw B.V.
Finnhouse Houtbouw B.V. Finnhouse Houtbouw B.V. Finnhouse Houtbouw B.V.
Finnhouse Houtbouw B.V.

Wilhelminastraat 1B
5246 XA Rosmalen
info@finnhouse.nl
Tel: 073-6111005
www.finnhouse.nl
Deelnemer Beurs Eigen Huis
B2.64
Stel je vraag

Finnhouse Houtbouw B.V.

Onze houten woningen zijn modern, robuust en sfeervol, maar vooral duurzaam en ecologisch: vrije architectuur met comfort, uitstekende isolatie en leefgenot als uitgangspunt

 

Finnhouse staat voor het duurzaam bouwen in hout. Sinds 1970 ontwerpen en bouwen wij energiezuinige woningen onder architectuur, met een gezond leefklimaat en ecologische materialen. Elk project is maatwerk en dus uniek, variërend van vrijstaande woningen tot twee onder een kap- en meergezinswoningen, clubhuizen en recreatiewoningen. Met meer dan 3.000 ontworpen en gerealiseerde projecten zijn we experts op het gebied van houtbouw.

 

Wij bouwen duurzame woningen in houtstapelbouw (logbouw), houtskeletbouw (HSB) en in het moderne Paal & Balk systeem (vakwerkconstructie). De zware balken geven de huizen een opvallend robuuste aanblik die warmte, sfeer en woongenot uitstraalt. Ons unieke Paal en Balk (P&B) systeem zorgt voor een open architectuur met veel glas, optimale daglichtinval en transparantie. Moderne schuurwoningen, levensloopbestendige bungalows, loftwoningen of robuuste logwoningen: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Finnhouse past natuurlijke en ecologische bouwmaterialen toe in een goed geïsoleerde buitenschil. De isolatiewaarden zijn hoger dan de norm, waardoor energiebesparing vanzelfsprekend is. Daarnaast hebben we veel ervaring met energiebesparende- en/of opwekkende installaties. Hout biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden. De bouwstijl, de indeling, het exterieur en interieur en de gewenste sfeer worden door de opdrachtgever zelf bepaald. 
Hierdoor is elk Finnhouse uniek. Laat u verrassen!

 

Uitvoeringsmogelijkheden: sleutelklaar, casco of zelfbouw.