Architecten ontwerpen badkamers tijdens Beurs Eigen Huis

Nieuwegein, september 2015 – Tijdens de beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht kunnen consumenten kosteloos en vrijblijvend op de Geberit stand een professioneel badkamerontwerp laten maken door een BNI architect. Tijdens een persoonlijk advies van 45 minuten helpt een professional met het inventariseren van de persoonlijke wensen, een optimale ruimte-indeling en productkeuzes. Neem foto’s, maten en plattegrond van de toilet- of badkamerruimte mee voor een optimaal advies. BNI architecten staan ingeschreven in het architectenregister en beschikken derhalve over ruime ervaring en deskundigheid.Bij het creëren van een nieuwe badkamer of toiletruimte is het advies van een professional een pré. Architecten van de Bond van Nederlands Interieurarchitecten (BNI) bieden een helpende hand bij knelpunten, indelingskwesties, materiaalkeuzes en (technische) productkennis.

Beurs Eigen Huis
Beurs Eigen Huis is de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Van 9 t/m 11 oktober 2015 staan ook op deze beurs in de Jaarbeurs Utrecht BNI architecten bij Geberit klaar om tijdens een persoonlijk gesprek de consument te helpen met een professioneel badkamerontwerp. Een adviesafspraak is te boeken op de stand van Geberit tijdens de beurs.Waarom een BNI architect?
Met innovatieve oplossingen op het gebied van sanitairtechniek wil Geberit de levenskwaliteit van mensen duurzaam verbeteren. Een goed toepassingsontwerp is hierbij aan te bevelen. Middels de samenwerking met BNI is dit gegarandeerd. Door in zee te gaan met een BNI architect weet de consument zeker dat hij/zij met een professional om de tafel zit en kan vertrouwen op ruime ervaring, deskundigheid en duidelijke afspraken. Ruim driehonderd interieurarchitecten zijn lid van de BNI. Zij hebben een erkende opleiding gedaan, staan ingeschreven in het architectenregister en hebben minimaal drie jaar praktijkervaring. Bovendien hebben zij zich verbonden aan de gedragsregels zoals die door de vereniging zijn opgesteld.