Geef je eigen stijl een thuis

Welstandsvrij je eigen huis bouwen op een prachtige locatie aan het water. In Zwanenwaay voel je je zo vrij als een vogel!


Je eigen ideeën, je eigen thuis. Op Zwanenwaay in de gemeente Zevenaar kun je welstandsvrij bouwen op grote kavels op een plek aan het water midden in het mooie Liemers landschap. Maar wel met beide benen op de grond. Op de grotere kavels kun je na vijf jaar een tweede pand bouwen. Voor je werk, je familie of om door te verkopen.


Dus bouwen zoals je wilt, met unieke financiële vooruitzichten!


Wonen in Zwanenwaay

Uw wensen

Wij hebben de verkaveling voor Zwanenwaay nog niet ingevuld. Samen met jou gaan we kijken wat je wensen zijn en hoe we jouw kavel het beste kunnen indelen. We proberen daarbij zoveel mogelijk maatwerk te leveren. Wij weten immers nog niet hoe groot jij en je toekomstige buren de kavel willen hebben.


Wonen in Zwanenwaay

Zevenaar

Zevenaar is het bruisende hart van De Liemers en heeft niet alleen een gezellig centrum met een gevarieerd winkelaanbod, maar ook uitstekende voorzieningen op het gebied van onderwijs, zorg en openbaar vervoer. En het ligt dichterbij dan je denkt!

Meer informatie

Wil je precies weten hoe het werkt, maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Wonen in Zwanenwaay