Grezzo

Grezzo Grezzo
Grezzo Grezzo Grezzo
Grezzo

Oostwijk 19
3461 GP Linschoten
info@grezzo.nl
Tel: 06-53134472
www.grezzo.nl
Stel je vraag

Grezzo is een exclusief merk voor maatwerk meubels en waterdicht afwerkingen.

 

Het Grezzo materiaal is een unieke samenstelling van componenten. Hierdoor zijn alle meubels naadloos,binnen en buiten te gebruiken, lichtgewicht, onderhoudsvriendelijk en vloeistofdicht.

 

Grezzo is dè partner voor de professionals in de interieur wereld. Grezzo maakt interieurs in alle vormen en maten: kasten, lampen, tafels, wanden, keukenbladen, lade fronten, haardmeubels en (buiten)keukens. En decoratieve waterdichte afwerkingen U heeft een idee, Grezzo maakt het.

 

 

De meubels zijn opgebouwd uit verschillende lagen, bestaande uit tricoya, aluminium en epoxy. Elk meubelstuk van Grezzo heeft handgemaakte details. De basis is een mengsel van polymeer, epoxy, cement en metaaldeeltjes. Door toevoeging van verschillende componenten is het waterdicht, zeer hard en toch flexibel.

 

Door onze jarenlange ervaring in de wereld van decoratie, hebben wij een zeer compleet assortiment van verschillende uitstralingen.

 

Grezzo is voornamelijk actief op de zakelijke markt. Samen met onze partners zoals (interieur)architecten, interieurbouwers, tuinarchitecten, interieurstylisten, keukencentra en maatwerkspecialisten, maken we buitenkeukens, keukenbladen, lade fronten, binnen en buiten meubilair en interieurs met een decoratieve uitstraling.