Haal de sfeer in huis met HAVE Verwarming

Nu de dagen korter worden, moet de gezelligheid in huis op een andere manier terugkeren. Naast kaarsen en sfeervolle verlichting zijn vooral  haarden en kachels het toonbeeld van winterse gezelligheid en warmte.

  

De ‘comeback’ van de haard stelt u ook direct voor de keuze welke kachel, haard of brandstoftype bij u en uw woning past. HAVE Verwarming zet de belangrijkste punten voor u op een rijtje, laat u ook inspireren door de mooie sfeerimpressies.

Gashaarden en kachels:

Echt vuur, en dan met alle voordelen van een  moderne gashaard. Zo zijn deze tegenwoordig bijna allemaal op afstand te bedienen.  De keuze kan gemaakt worden uit strakke inbouwhaarden (al dan niet gecombineerd met een schouw), vrijstaande kachels of juist een zwevende variant. Sfeer, warmte en echte vlammen met een druk op de knop.

Houtkachels en haarden:

Of u nu kiest voor strak en modern of klassiek en authentiek; een houtkachel of haard past altijd. Ook deze kachels en haarden zijn er in diverse varianten. Van een nostalgische gietijzeren houtkachel tot een strak in de wand gebouwde haard met een greeploze liftdeur.  Wij als groothandel  selecteren de merken en varianten  op  kwaliteit, levensduur, rendement, afwerking, besturing en design.
Om extra sfeer te creëren combineert u een houtkachel  bijvoorbeeld met een hoge schouw of een inbouwhaard met een natuurstenen plateau.

Elektrische haarden:

Geen hout- of gaskachel plaatsen, en toch de sfeer van een kachel ervaren? Kies dan voor een elektrische haard. Een levendig en bedrieglijk echt vlammenspel in verscheidene varianten, vaak aangevuld met een verwarmingsfunctie. Een bron van sfeer en gezelligheid in de kamer waarbij geen rookkanaal of andere afvoer nodig is.

 

 

Schouwen:

De mooiste momenten beleeft u bij de schouw. Haal de gezellige warmte in huis met een flakkerend vuur op een robuuste schouw. Met de schouwen van HAVE Verwarming creëert u helemaal een speciale sfeer. De schouwen zijn ontworpen door tekenaars, vervaardigd in Spanje uit het beste natuursteen. Alle schouwen zijn uitstekend te combineren met een houtkachel, gashaard of elektrische haard.

Gashaarden zonder afvoer?:

Heeft u geen mogelijkheid van een afvoer of mag er geen doorvoor geplaatst worden in een appartement maar u heeft wel een aansluiting en wilt echte vlammen? Dan zijn de gashaarden zonder afvoer iets voor u. Bijna 100% verbranding en de rest van de afvoergassen worden afgevangen door een katalysator. Zo ziet u, bij HAVE Verwarming hebben we een oplossing voor iedere situatie.

 

 

Start uw zoektocht naar de mooiste haard, kachel of schouw voor in uw huis bij de importeur HAVE verwarming.

HAVE Verwarming BV
Hullerpad 34
6741 PA LUNTEREN

T: (0318) 488 600
E: info@haveverwarming.nl