Haal kleur in je badkamer!

De badkamer van vroeger was een functionele ruimte die gericht was op persoonlijke hygiëne. De badkamer van nu is steeds belangrijker geworden en past bij de rest van het huis, met perfect op elkaar afgestemde elementen en kleuren. 

Blog badkamer inspiratie Beurs Eigen Huis

Sfeer
Kleuren zijn van zeer grote invloed op de sfeer in je badkamer. En dan hebben we het niet alleen over de kleur van de tegels en handdoeken. Tegenwoordig kan je ontzettend veel doen met accessoires en andere elementen in je badkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken of GROHE biedt met de Colors-collectie een artikel in kleur. Dat geeft je maximale keuzevrijheid: van kranen tot douchesystemen tot bedieningsplaten en accessoires. Alles is op elkaar afgestemd.

Stylen
Zo kan je de badkamer maar ook je wc helemaal stylen op kleur. Het leuke is dat je ook klein kunt beginnen en alleen de haakjes en de wc-borstel kunt vervangen. Mocht de kleur je dan aanspreken kan je het op een later moment nog groter aanpakken. Voor elk budget is in de Colors-collectie wel wat te vinden. Er is een enorm scala aan mogelijkheden waardoor je de vrijheid hebt om je eigen gewenste visie te creëren. Daarnaast is het natuurlijk wel de bedoeling om kleuren, afwerking en materiaal te kiezen die nog meerdere jaren relevant en trendy zijn.

Blog inspiratie tips badkamer Beurs Eigen Huis

Kies je kleur
Naast het klassieke chroom, wat je oorspronkelijk vaak in badkamer ziet of zag, kan je kiezen uit negen andere kleuren. Zo kan je gaan voor de kleur van dit moment, goud! Goud – Cool Sunrise - staat supermooi en chic bij bijna alle kleuren tegels, maar bij zwart springt de kleur er echt uit. Ben je op zoek naar een warmere kleur, dan is een bronskleur – Warm Sunset – wellicht wat voor je. Liever wat donkerder? Geen probleem, SuperSteel, is een stoere donkergrijze kleur, die prachtig staat in een moderne strakke badkamer. Niet voor niets zie je deze tinten steeds meer terugkomen in het interieur.

Krasbestendig
Naast de kleur, kan je ook kiezen voor een gepolijste (glanzende) of geborstelde (matte) versie. De producten hebben een uitstekende kwaliteit dankzij het innovatieve PVD-proces (Physical Vapour Deposition). De technologie is afkomstig uit de lucht- en ruimtevaartindustrie en zorgt ervoor dat het oppervlak drie keer harder is, ondanks een glinsterend gouden of geraffineerde roestvrijstalen afwerking. Naast het feit dat het harder is, is het oppervlak ook tien keer meer krasbestendig, zodat het heel lang meegaat en makkelijk schoon en mooi te houden is.

 

 

Blog inspiratie tips badkamer Beurs Eigen Huis
Blog badkamer inspiratie Beurs Eigen Huis