HEBO

Stap binnen en zie een showroom die meer dan alleen toont wat wij samen met u kunnen realiseren!


U bent van harte welkom om zelf te zien wat wij allemaal te bieden hebben. U kunt uw woning compleet maken met onze houten of kunststof kozijnen, of u laat verschillende materialen perfect met elkaar combineren; de houten deuren en hefschuifpuien sluiten naadloos aan bij onze kunststof kozijnen met houtnerf-structuur. De toepassingen zijn nagenoeg onbeperkt en uiteraard zijn de allerlaatste ontwikkelingen doorgevoerd. Op die manier bent u verzekerd dat uw woning wordt voorzien van kwaliteitsproducten.Vanzelfsprekend wordt u begeleid door ons team van deskundige verkoopadviseurs.


HEBO

Systeem hout

Houten kozijnen vervaardigen wij in verschillende systemen: 68, 90 of 114. Met een Uw-waarde van circa 1,4 en standaard Politie Keurmerk Veilig Wonen klasse 2. Voor een nog betere isolatiewaarde verwijzen wij u graag naar ons Thermokozijn. Dankzij kwalitatief hoogwaardige afwerkingsmethodes krijgt u altijd de uitstraling die u wenst om uw project in het oog te laten springen. Het bovengenoemde geldt ook zeker voor onze deuren. Standaard voorzien wij alle onze deuren aan de sluitzijde van stalen kernen zodat kromtrekken maximaal wordt tegengegaan. HEBO deuren zijn dankzij deze toepassing als het ware 'gewapend'. Eigenlijk komt het erop neer dat op de systemen na, voor uw project niets 'standaard' hoeft te blijven. Wij begrijpen dat ieder project vanuit een bepaalde gedachte ontstaat en wordt gerealiseerd. Onze productielijn is daarom ingericht op vele variatiemogelijkheden. Op die manier weet u zich verzekerd dat wij u te allen tijde kunnen voorzien van producten die volledig in uw plaatje passen (letterlijk en figuurlijk!). Een passend systeem is naast veilig en functioneel ook een sierlijke aanvulling op uw project.

Systeem kunststof

Onze kunststofsystemen zijn leverbaar in vrijwel iedere vorm en maatvoering. Zodoende kunt u uw project altijd voorzien van uw creatieve inzicht, zonder restricties. Wij stellen intern zeer hoge eisen aan de afwerking van ieder kunststofsysteem, hierdoor behalen onze systemen een Uw-waarde van circa 1,5! Voor nog hogere waarden verwijzen wij u naar het Thermokozijn. Combineren van kunststof met hout is niet alleen een slimme toepassing, het geeft een verrassend warm en speels resultaat. Vrijheid in de keuze van uw materialen voor uw project biedt prachtige mogelijkheden om iets unieks neer te zetten. Wij noemen dat 'De kunst van het combineren'. Kunststof kozijnen samen laten gaan met houten deuren, garagedeuren of hefschuifpuien. Dat geeft een robuuste uitstraling en is tevens onderhoudsarm. Ons assortiment is qua kleur en uitstraling volledig afgestemd op deze materialenmix. Dat, in combinatie met een scala aan toepassingen, geeft u ook op het gebied van kunststof haast ongekende vrijheid tot ontwerpen. En dankzij een uiterst strakke aansluiting van de profielen in de hoeken mogen onze kunststof kozijnen, deuren en hefschuifpuien ook zeker van zeer dichtbij gezien worden.


HEBO

Thermokozijn

Vooruitlopend op de gestelde energienorm van 2020 – alle nieuwbouw dient volledig energieneutraal te worden gebouwd - hebben wij in eigen fabriek een innovatie weten te realiseren die u een enorme sprong voorwaarts biedt: Thermokozijn. Dit concept verhoogd de isolatiewaarde van woningen enorm want dit systeem heeft een Uw-waarde van ca. 0,8 - 1,0! Deze geheel in eigen beheer ontwikkelde isolatiemethode is toepasbaar op houten en kunststof kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien. De meeste warmte van een woning gaat verloren via de beglazing. Met een Uw-waarde van ca. 0,8 - 1,0 is Thermokozijn een fantastische ontwikkeling op weg naar energieneutraal bouwen. Traditionele kozijnen hebben nu gemiddeld een Uw-waarde tussen 1,8 - 2,5. Als u zich bedenkt dat kozijnen een leven lang meegaan, dan is Thermokozijn een juiste overweging! Sieraden voor iedere woning. Zie, voel en ervaar vakmanschap... Welkom in de wereld van HEBO !