helpmijnhuisinrichten

Natuurlijk een leuke kast of bank is zo gekocht, maar wat is nu de beste plek? 
Alle muren wit, maar geeft dit de gewenste sfeer? Hoe krijg je nu de juiste indeling en wordt het wel een mooi geheel? Het antwoord op deze en vele andere vragen is; een interieurontwerp! Met een interieurontwerp heb je vooraf letterlijk het eindresultaat voor ogen! Een interieurontwerp is minstens zo belangrijk als het ontwerp van je huis zelf. Sterker nog het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Twijfel niet; ga in een vroeg stadium met een interieurontwerper om tafel zitten en besteed een relatief klein percentage van je budget aan een professioneel uitgewerkt interieurontwerp. Dit voorkomt verkeerde keuzes of aankopen achteraf en geeft structuur in de uitvoering, maar bovenal een beter, mooier en origineler eindresultaat!

De bedrijfsnaam “helpmijnhuisinrichten” is zorgvuldig gekozen. Professionele hulp bij het inrichten van je woning begint namelijk met een zorgvuldig samengesteld interieurontwerp. Een interieurontwerp geheel op maat waarin jouw wensen zijn opgenomen en waarbij je niet vast zit aan welke interieurwinkel dan ook. Een interieurontwerp met alle vrijheid en waarbij mogelijk ook je huidige meubels kunnen worden ingepast. 
Mijn doelstelling is om voor ieder huis een inspirerend, verrassend en vooral persoonlijk interieur te ontwerpen waar je als opdrachtgever blij van wordt en vooral in thuis voelt. 
 

helpmijnhuisinrichten
Kooikerlaan 4
2631 SZ Nootdorp
Standnummer: DH00
Beurs Eigen Huis - helpmijnhuisinrichten
BEH - helpmijnhuisinrichten
Beurs Eigen Huis - helpmijnhuisinrichten
Beurs Eigen Huis - helpmijnhuisinrichten
Beurs Eigen Huis - helpmijnhuisinrichten